Tolka drömmar en väg till självkännedom

Bygga upp motståndskraft
10/05/2021
Är änglarna våra vackra och goda sidor?
16/05/2021

I helgen har vi haft esoterisk mediumutbildning då jag utbildar människor i dimensionell kunskap. På agendan i helgen stod andrasidan, auramålning och tolka drömmar. Jag tänkte därför att jag skulle dela lite med dig hur jag tänker kring drömtolkning. Deltagarna på esoteriska utbildningen tyckte det var riktigt roligt och jag kan bara hålla med dem. Tolka drömmar är så spännande.

Det finns olika typer av drömmar och det jag tänkte dela med dig är frågan varför vi drömmer på natten och hur vi ska tänka när vi tolkar drömmar.

Vårt psyke har ett eget sätt att balansera sig självt och det är nämligen våra drömmar på natten. Om vi människor skulle vara i vår mest perfekta balans då skulle vi inte ha någon omedveten sida. Det skulle också innebära att vi var fullt upplysta. Men det är vi ju inte eftersom det finns okunskap hos människan. Det undermedvetna det som är omedvetet för oss är därför den sida som vi behöver känna balans i för att inte bli tokiga helt enkelt.

Varje dag behöver vi reflektera och gå igenom dagen som varit. Vi behöver förståelse för den livsupplevelse vi haft varje dag. Samtalet med människor är viktiga och att vi lär oss något av samtalet vi har med andra. Människor vi möter både hjälper oss att summera men skapar också frågetecken inom oss. Därför behöver vi egen reflektion varje dag. Det är något som inte alla människor ger sig själv. Om vi inte kan sätta vår livsupplevelse i sammanhang så riskerar vi att skapa mental ohälsa eller bli riktigt psykiskt sjuka.

Våra drömmar på natten hjälper oss att hantera vårt psyke för att det ska vara i balans med vår livsupplevelse.

När vi lär oss tolka drömmar och förstå vad våra drömmar vill säga oss får vi också en större förståelse för våra egna liv. Därför att drömmarna är vårt undermedvetnas försök att nå fram till vårt medvetna jag. Det gör att inga drömmar är oviktiga. Ofta har vi bearbetningsdrömmar och de är ofta röriga det kan vara svårt att få ett sammanhang i drömmen just därför att vi bearbetar en upplevelse från dagen. Vi skulle lära oss mer om vi satt och gjorde reflektioner varje dag istället.

Därför ska man sitta i reflektion varje dag och sätta dagen man levt i sammanhang och förståelse för att slippa riskera mental ohälsa. Naturligtvis är det också viktigt att när man ser sitt liv också veta att man har kraft och kunskap att göra de förändringar som krävs. Många sitter fast i mönster och präglingar för att vara en del av ett ekorrhjul med inskränkt förståelse för helheten.

Genom att vara i egen reflektion varje dag tex genom Reiki, meditation eller att skriva dagbok har vi också en nära kontakt med oss själva.

Andra drömmar är tydliga i sina budskap och symbolerna i drömmen är lätt att både se och tolka.

Det viktiga att tänka på när du tolkar dina drömmar:

  • Du är allting i din dröm, all symbolik i drömmen är aspekter av dig själv
  • En dröm utgår från en verklighet och det är din egen
  • Människor, djur, hus, saker, beteenden allt är aspekter av dig själv
  • Det du inte kan uppleva eller vågar möta i ditt dagliga medvetna liv kommer du att bearbeta eller möta i drömmen
  • Du är både mörker och ljus i dina drömmar

På den esoteriska mediumutbildningen till dimensionsmedium är förmågan att förstå symbolik viktig eftersom vi rör oss i en värld av symbolik hela tiden.

Lär känna dig själv genom en dröm:

  • Se vad varje symbol, människa, handling betyder för dig
  • Skriv ned din dröm i nutid då kommer du att få kontakt med känslan
  • Skriv drömdagbok varje dag och ha en anteckningsbok vid sängen
  • Behöver du en drömbok? Köp en liten enkel för ditt undermedvetna kommer att hjälpa dig att börja drömma efter symboliken i boken
  • Ta ett ansvar för dina drömmar de är dina önskningar, rädslor och inre visioner och drömmar, din kommunikation med de aspekter av dig själv som är oupplysta.

Lycka till och varmt välkommen på utbildning för att lära dig mer om drömmar och symboler

Här kan du läsa mer om utbildningen

Solkarina Sinnligkunskap®

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =

Tolka drömmar en väg till självkännedom
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.