Är änglarna våra vackra och goda sidor?

Tolka drömmar en väg till självkännedom
11/05/2021
Reikiforskning: Omedelbara effekter av Reiki på hjärtrytmen, cortisol nivåer och kroppstemperatur för sjukvårdspersonal med utbrändhet
19/05/2021
Änglar kan man prata mycket och länge om. Speciellt vad änglar är för något. I Sann essens och änglamedvetande lär vi oss att kommunicera med änglarna de är mytomspunna varelser eller energivarelser som speglar våra egen inre energikropp.
 
Jag brukar säga att änglarna representerar olika egenskaper hos oss. Om vi tänker oss olika egenskaper som vänlighet, omtanke, kärleksfull eller glädje så är det egenskaper inom oss människor. Änglarna är som egenskaper de finns representerade inom oss i form av egenskaper. Desto mer vi lär oss om de vänliga och omhändertagande sidorna inom oss själva så utvecklar vi vår änglasjäl. Det är säkert därför man i den bibliska historien säger att änglar kommer från Gud för Gud anses som det goda och änglarna hjälper Gud att upprätthålla det goda. Motsatsen till änglarna blir då demoner som är de egenskaper som gör oss själviska, egoistiska, självupptagna. För om sanningen ska fram så skulle ingen människa överleva utan en annan människa. Så att vara självupptagen känns ganska onödigt eftersom vi inte klarar oss utan varandra i världen. Det är också därför som änglarna blir våra själssystrar och själsbröder kan man säga.
 
I min bok andliga guider och änglar har jag skrivit mer om änglar och olika sorters änglar. Jag kan se på vingarna vilken typ av ängel det är. När man vet vilken typ av ängel det är så vet jag också vad de kan hjälpa till med och varför de finns för oss.
 
Vi människor behöver något som är gott att vända oss till när tiderna är svåra för oss. När vi går igenom prövningar då kan änglarna vara ett fantastiskt redskap för oss. Vi blir ju lite som vi tänker så om vi skulle välja att följa demoner, negativa uttryck och bara se oss själva utan vårt sammanhang i världen. Då skulle vi inte känna den lätta känslan inom oss som vi kan uppleva när vi känner tillit. Änglar kan hjälpa oss och ge oss tillit. Att veta att vi inte är ensamma är viktigt vi får alltid styrka av att känna att någon stödjer oss. Därför blir också änglarna viktiga för oss för att fokusera på positiva egenskaper.
Det fantastiska med änglar är att de verkar lämna fjädrar efter sig även om de egentligen bara är en vibration. Det går att hitta fjädrar på de mest konstiga ställen ibland där de rimligtvis inte kan finnas.
När du bjuder in änglarna i ditt liv så bjuder du också in det vänliga och ljuset.
Vill du veta mer om änglar är du välkommen att lyssna på änglapodden
 

https://play.acast.com/s/podden-om-anglar
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 12 =

Är änglarna våra vackra och goda sidor?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.