Möjligheten att välja dimensioner det kan alla människor lära sig

Mingla digitalt med änglarna på ZOOM 6 april 2024
14/03/2024
Dags att boka, Högre uppvaknande® en 3 dagars fysisk utbildning
28/03/2024

Går det frågar många sig? Ja svarar jag och hänvisar till utbildningen till esoterisk rådgivare och dimensionsmedium. Esoterisk betyder det som är dolt och en esoterisk rådgivare kan hämta information från de dolda och ofta omedvetna dimensionerna inom oss. Läs mer här

Det handlar helt enkelt om frekvenser och att kunna tolka frekvenser. Det är skillnad på frekvenser från demoner, grå utomjordningar, änglar, andliga guider, andra sidan, naturväsen, uppstigna mästare vårt högre jag. Tyvärr väljer ju många att kalla det ”andevärlden” de bjuder in men de har ingen aning om vem som kliver in i rummet, eller hur olika vibrationer de har. Den andliga världen och andliga dimensionen har många olika frekvenser och det bor många olika varelser med olika densitet i de andliga världarna.

Vi lever i en tung dimension det vi kallar 3d mycket med oro, stress och ångest i världen. Mänskligheten håller på att utvecklas från rovdjuret till människa på riktigt men vi är långt ifrån där. Se dig omkring i världen och du ser hur mycket mörker, och rovdjurs beteende där finns. Bli medveten! Fördöm inte utan bli bara medveten. Självupptagna människor ”växer på träd” som man brukar säga.

Den tredje dimensionen är en viktig passage för människan att gå igenom från mörker till ljus. Det är också därför vi inte bör kalla det ”andevärlden” och bara bjuda in vem som helst, ofta vet inte människor vem det är som kommer in i rummet. Och varelser med lägre medvetenhet har en tendens att luras, vara trixters för att komma närmare människor. De lägre entiteterna smickrar och smeker egot hos människor så de känner sig extra märkvärdiga. Det är därför lätt att som människa i den tunga tre dimensionella dimensionerna att faktiskt fastna i ”fel” frekvens. Det innebär då också att man lättare blir påverkad av entiteter och ”andar” med väldigt låga frekvenser. Andar som absolut inte kan lära eller tillföra människan något. Människor stannar helt enkelt i utveckling genom att de inte kan använda hela sin kapacitet när de blir kapade av entiteter och varelser med låg medvetenhet. Det är därför det är mörker och krig i världen för människor är inte sig själva, lever inte sin högsta möjliga potential utan rovdjuret är aktiverat hos dem.

Att som människa bli beroende av pendlare, trebenta bort som ska vägleda dig eller låta sig ledas av spådomar skapar automatiskt lägre frekvenser. Om du bara kallar in ”andar” men inte känner till de dimensionella skillnaderna i en frekvens vet du ju faktiskt inte vem du kallar in.

Utbildningen till esoterisk rådgivare och dimensionellt medium är därför noggrant utvalda övningar som steg för steg utbildar dig i att expandera ditt medvetande och lär dig att känna igen olika dimensionella världar.

Det är därför ett dimensionellt medium kan säga: Nu kommer det någon anhörig in i rummet, du har en andlig guide från en annan civilisation som har ett budskap, här finns en uppstigen mästare som har information till dig eller, ditt högre jag låter meddela att.

Det är inte ”andevärlden” det är konkreta tydliga budskap från en dimension som innehåller en viss kunskap. Det är skillnad på medium och medium. Den lägsta medvetenheten bär de som jagar astrala energier i form av spökjakt eller som bara vill ta emot budskap från det ”okända”.

Den enda verklighet de känner till är andra sidan och tala med döda. Hur de döda är kopplade till jakten på spöken och hur det kan tillföra människor något vettigt i utvecklingen är ganska ironiskt. Vill vi lära av döda energier som inte innehåller någon livsenergi? Nej tack säger jag. De döda bär vi alltid med oss, det finns i våra hjärtan i våra liv som en del av oss. Självklart kan vi kommunicera med deras minnen. Sätt dig ned och tänk på någon som är avliden och du kommer att känna att du blir omhändertagen av värme eller kanske en sorg av saknad. De finns där och kommer alltid att finnas med oss.

Men att lära sig energimedvetenhet genom att skapa spökplatser, ja du läser rätt det finns faktiskt medium i Sverige som skapar, hajpar upp platser för att människor sedan ska betala för att känna sig rädda. Frågan är vem har det allvarligaste problemet, den som lär människor jaga spöken eller den som hellre jagar spöken och rädslor istället för kärlek och värme. Men vi lever i mammons tid vilket innebär att det finns mycket pengar att tjäna hos människors osäkerhet. Tyvärr utvecklas inte människor av det och jag tror inte heller de kommer att må så mycket bättre.

Därför har helgen varit viktig för mina deltagare på den esoteriska utbildningen därför att de har verkligen fått känna på skillnaden på olika dimensioners frekvenser. Det ger inte bara en dimensionell kunskap utan också en livskunskap. För när du inte längre håller på att utreda döda astrala energier som spöken, eller tror att andra sidan är någon sorts slutmål då kommer de att kunna påbörja en riktigt, verkligen riktig personlig utveckling.

De behöver inte längre fastna i låga energier som dränerar, skapar förvirring och gör dem osäkra. Men för att lyckas förstå och känna skillnaderna behöver man förstås öva och att öva på rätt sätt. Allting finns inom oss såsom ovan såsom nedan. Vilken varg matar du som man brukar säga?

Den mörka som gör dig rädd osäker och som inte innehåller några svar. Eller den ljusa som får dig att känna trygghet, få insikter och kunskap. Det handlar om det, vilken hunger inom dig du matar.

Man behöver inte söka mörker, osäkerhet eller förvirring för i ljuset blir det synligt, i ljuset släpper det taget och ljuset är medvetenhet, ljuset är också en klar och stark intention av var du vill vara. Jag startar snart nästa omgång med esoteriska rådgivare & dimensionsmedium och vill du kan du förstås arbeta som änglamedium också.

Vi jagar inte spöken, kliver in i hus som de okända, eller skyller på dem som levt tidigare.  Vi vill ha riktigt andlig utveckling. Vi har en tydlig intention om utveckling, lära känna alla dimensionella världar så att valet var jag själv vill vara blir tydligare.

Budskap från helgen från det högre jaget

”Glädje lyfter alltid tunga känslor”

”Det finns inga dagar som är svåra, de är bara ovana för dig att vara i.”

Vi människor bär alla dimensioner inom oss, vilket innebär att när du lär dig dimensionsvandra så kommer du också att få möta inre platser du inte visste fanns. Du får tillgång till en universell kunskaps källa som aldrig sinar att lära av.

Personlig utveckling är bara förnamnet.

Jag älskar min egen förmåga att välja dimensioner, välja vilken frekvens jag kan vara på och förstå när jag blir påverkad av lägre frekvenser.

Det finns så mycket spännande att ta del av och tänk alla varelser som är så upplysta och kunniga i olika dimensioner. Dem får ju du och jag också tillgång till.

I Boken om demoner, utomjordisk aktivitet och min bok andliga änglar och guider. Finns massor att läsa om det jag precis beskrivit. Läs mer här

Dessa tre böcker är kurslitteraturen i steg 3 då vi övar på dimensionsvandring. Jag rekommenderar även boken om hybrider. Samtliga böcker köper du här

Solkarina

http://www.medireiki.se

http://www.solkarina.se

http://www.sannessens.se

http://www.shamballa.se

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook: http://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + fem =

Möjligheten att välja dimensioner det kan alla människor lära sig
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.