Om Kosmisk Kunskap

Kosmisk Kunskap startade 2020 på initiativ av Solkarina Sinnligkunskap®, en av Sveriges mest erfarna andliga lärare. Drivkraften var att de Esoteriska rådgivare som varit elever hos Solkarina skulle få samlas med alla sina styrkor och andra kunskaper, metoder och utbildningar som de innehar och kan dela med sig av.
Syftet är att människor behöver kunna hitta kvalitativ vägledning och rådgivning av välutbildade dimensionella medium på ett ställe.

Kosmisk Kunskap ägs av Sinnligkunskap AB. Det är en ideell plattform där ingen vinst utgår. Eventuellt överskott används för marknadsföring av plattformen. Vi är religiöst och politiskt obundna och styrs av en ledningsgrupp.

Varje profil på plattformen ansvarar själv för sina behandlingar och tjänster, är egna företagare och har F-skattesedel.

Det finns för närvarande 152 utbildade dimensionella medium i Sverige. Från den 1 januari 2023 kommer vi att gemensamt bli en ekonomisk förening.

Vårt motto är “lite bättre, lite bredare och mycket modernare”

[Se vår policy]

 

Våra värdeord

Kosmisk kunskap är lite bättre, lite bredare och mycket modernare.

Vi är insiktsfulla och medvetna samt vi står för kvalité och kunskap.

Vi står för att våra kunder får högt värde i sina beställda tjänster, de får kunskap om sig själva, om kosmos och kan utforska sin personliga resa utifrån den trygga plattformen de sökt till.

 

Ledningsgruppen

Ordförande:
Kristina Lennartsson
Sekreterare:
Elisabet Oskarsson
Kassör:
Marie Melin
Medlemsregistret
Anna Sporring
Ledamot:
Marina Thorzelius
Ledamot:
Solkarina, grundare av sidan och metoden dimensionsmedium & esoterisk rådgivare
Suppleant:
Ylva Ygdevik
Katarina Gustafsson
Revisor
Carina Sundkvist

Kontakta oss

Om ni vill kontakta ledningsgruppen vänligen använd kontaktformuläret nedan.