Reiki ute i sommar

Avsnitt 144: Fyra healers från 1900-talet lär oss mer om de gåvor vi alla bär på
21/07/2021
Gudinnerecept
23/07/2021

REIKI i sommar

Det bästa med Reikin är att jag kan använda den nästan alltid! 

Reiki som är ren livsenergi. 

Jag som är en riktig tröttmössa på morgonen kan ge mig själv Reiki. För att komma igång. 

Om jag ska göra något mer eller mindre obehagligt som att gå till tandläkaren och göra ett stort ingrepp så kan jag göra Reiki till den situationen. 

Är det någon som kommer och säger något dumt eller obehagligt som jag kan bli sårad eller ledsen över så gör jag Reiki. Det är så skönt att hittat en metod till allt när jag är en känslig person och högkänslig. 

Bland det bästa är att jag kan hjälpa andra och inte bara mig själv. En livsfilosofi är Reiki oxå. 

Att känna kärlek och ge kärlek i energierna när Reikin flödar. 

Det bästa nu i sommar som varit så varmt att jag kunna stå ute i det fria i moder natur och kunna ge Reiki och kärlek till nära och kära. Om någon säger att ”Jag har ont i huvudet eller ont någon annan stans. Att då kunna ge Reiki från några minuter till lite mer än 1 tim och att jag själv får stå  i flödet av livsenergi. Underbart. Eller bara ge Reiki ändå. Jag känner en enorm tacksamhet och en stor ödmjukhet att kunna göra det. 

Det finurliga är att alla kan! 

Att stå i naturen och ge Reiki är att  känna kärlek till naturen samtidigt. Den prunkande trädgården och den härligt gröna gräsmattan under fötterna älskar jag. Barfota på en gräsmatta är bara ett måste på somrarna. Jag har ju ont under fötterna men att gå på gräs är en frihet. Det är även en barndomskänsla i det oxå. 

Vill du testa på Reiki så kontakta mig gärna. 

Du kan välja mellan 30 min eller 60 min Reiki. 

 Lyssna gärna på Solkarinas Reiki podd för lära dig mera om Reiki. Jag kommer medverka i slutet av juli så håll utkik. 

Jag önskar DIG/ER en fortsatt fin sommar.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =

Reiki  ute i sommar
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.