Gudinnerecept

Reiki ute i sommar
23/07/2021
Meditation – en hälsoinvestering
23/07/2021

I min senaste bok, Gudinnornas vägledning – Vägen till din inre gudinna, så har jag med kanaliserade recept från gudinnorna och jag tänkte bjuda er på ett läskande recept här i sommarvärmen.

 

Lakshmi

3 dl osötad äppeljuice/ must

1 kryddmått kanel

1 kryddmått vaniljpulver

2 passionsfrukter

1 tsk honung eller lönnsirap

 

Dela på passionsfrukterna och häll innehållet i en mixer. Tillsätt resterande ingredienser och kör tills allt har blandats. Häll upp i ett vackert glas.

Det kommer från Gudinnan Lakshmi som är en hinduisk gudinna som står för skönhet, överflöd och rikedom. Hon är därför en av de mest tillbedda gudinnorna. Lakshmi påminner oss att se oss själva som perfekta och vackra som vi är, att sluta oroa oss eller att känna rädsla. När vi inser att allt är precis som det ska vara då öppnas flödet i livet.

De dagar du vaknar och känner dig som att du bara inte bara har en bad hair day, utan att inget du sätter på dig känns bra, då är det läge att samarbeta med Lakshmi så att du får hitta tillbaka till den där känslan av att du är en vacker och sensuell kvinna.

Du kan beställa min bok här:

https://www.bod.se/bokshop/gudinnornas-vaegledning-marina-thorzelius-9789178512546

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 5 =

Gudinnerecept
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.