Vad säger dina smycken om dig?

Meditation
21/02/2022
Hur vet du om du är ond eller god som människa?
23/02/2022

Människan har sedan urminnes tider använt sig av stenar och kristaller. Inte minst för utsmyckning och som symboler för makt och rikedom men också som läkekonst. Att smycka sig med kristaller hade från början en djupare innebörd. De användes även för att förstärka kontakten med andra medvetandenivåer.

I det gamla Egypten använde faraoerna guld och dyrbara ädelstenar för att smycka sina ceremoniella klädnader.

Även hur vi bär smycken, vilka smycken vi bär kan säga en del om oss men vi kan även påverka vår egen energi genom de smycken vi bär.

Genom vilken av dina kroppshalvor som du bär ditt smycke på kan du hjälpa till att balansera och energistödja tillexempel din maskulina eller feminina sida.

Vänster sida som representera den feminina sidan kan du energisstödja med tillexempel änglakvarts och den högra sidan, den som representerar din maskulina sida kan du stödja med tillexempel hematit.

För att balansera dessa sidor så kan du använda tillexempel onyx och då gärna på din vänstra sida som armband eller ring.

Detta är ett urklipp ur min bok Soulstyling by Marina Thorzelius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 4 =

Vad säger dina smycken om dig?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.