Svenska Reikidagen på nationaldagen

Tidigare Liv – En lärorik metod
05/06/2021
Harmoniskt hem
08/06/2021

När passar det att ge Reiki, bjuda på Reiki och visa upp Reiki. Naturligtvis på svenska Reikidagen. Första föreningen vi startade kallade vi för Reikiterapeuternas Riksförbund 2011 var året. Jag sa på den tiden att vi borde ha en dag i Sverige när vi går man ur huset s a s och ger Reiki. Och varför inte på nationaldagen?

Det var då nu är heter vi förbundet för klassisk japansk Reiki

På nationaldagen är de flesta  lediga och ofta samlas vi utomhus när vädret tillåter umgås, fikar sjunger.

Vår första Reikiträff på #svenskareikidagen var i ett växthus här i Umeå. Det var verkligen inte så varmt och skönt som det är idag men i växthuset kunde vi ge varandra gruppReiki utan att frysa.

Som vi alla vet så kom Covid 2020 och Reiki lades lite på paus. Göra gruppReiki under en pandemi är inte direkt det optimala. Istället byttes fysiska möten till digitala möten. Jag skulle definitivt kunnat tänka mig att ha en gruppträff online om jag inte arbetat idag.

För att hedra svenska Reikidagen så kan du ända ge Reiki till någon idag även om till dig själv. Lägg upp det på sociala medier och tagga #reikidagen #svenskareikidagen

Med det önskar jag dig en fantastisk nationaldag och en fantastisk #reikidag.

Lägg upp din bild och tagga #reikidagen #svenskareikidagen

Jag önskar dig en solig och fin Reikidag

Solkarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Svenska Reikidagen på nationaldagen
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.