Tidigare Liv – En lärorik metod

Är du en VI eller JAG
05/06/2021
Svenska Reikidagen på nationaldagen
06/06/2021

Jag arbetar med flera olika metoder som Esoterisk Rådgivare och Dimensionsmedium. En av dessa metoder är tidigare liv som jag tycker är väldigt roligt att arbeta med men också otroligt lärorikt. Jag har alltid tyckt att tidigare liv varit spännande och roligt att få information om. Innan jag lärde mig tekniken vi använder för att ta fram tidigare liv så trodde jag att jag hade varit alla olika personerna i liven. Men det är inte så utan att vissa liv har mitt medvetande levt och vissa liv har jag lånat själsstrålar från.

När vi återföds så går vårt medvetande ner genom kvantfältet som också kallas Akasha där allas själstrålar och all minnesenergi ligger lagrad. Vårt medvetande tar de själsstrålar som vi behöver för just det livet vi ska återfödas till. Tex om du ska bli en forskare i ditt nästa liv så kommer du ha med dig själsstrålar från andra forskare som levt tidigare för du kommer att behöva den kunskapen från de själsstrålarna i ditt kommande liv. Jag hoppas ni förstår hur jag menar.

När jag gick min utbildning till Esoterisk Rådgivare och när vi skulle lära oss denna metod och skulle ta fram mitt första tidigare liv, såg jag mig själv som en liten indianpojke. Jag fick fram mycket information om honom, hans familj samt att jag följde honom till att bli en vuxen man. Jag såg hur han blev pappa och hur de levde samt även när de var ute på jakt och i krig. Jag dog i det livet pga skador jag fått under ett krig och jag hade en väldigt smärta i kroppen i slutet. När jag såg dödsögonblicket framför mig så kände jag hur en viss smärta lämnade min nuvarande fysiska kropp. Jag minns när jag under lektionen redovisade så sa min lärare Solkarina att hon fick rysningar i hela kroppen när jag berättade. Hon sa även att jag var väldigt påverkad av tidigare liv och att jag skulle jobba med denna metod för att må bättre. Vilken jag själv också fick till mig och har gjort. Metoden har hjälp mig på ett väldigt positivt sätt och sen är det ju även intressant att få höra vad som hänt och hur man levt å vilka man levt tillsammans med.

När jag arbetar med denna metod så tar jag fram fyra tidigare liv och ett framtida liv till mina klienter, samt att jag tittar på styrkor, svagheter och lärdomar som personen hade i de liven. Men vad som är viktigt är att kika på är ju lärdomarna för varje liv och anamma dem i det liv man lever idag. Genom det så lär vi oss saker om oss själva och kan utvecklas och gå vidare i livet. Det är ju så att många gånger ställs vi inför liknande situationer och genom att ta fram lärdomarna från tidigare liv kan du agera annorlunda med den kunskap du fått. Vilket kan hjälpa dig väldigt mycket i ditt nuvarande liv.

Du kan också få information om var i världen du levt, om din familj, yrke, egenskaper etc. När jag tar fram de fyra liven så kommer olika mycket information och det beror på om det är ett liv som du levt eller om det är ett liv som du har mycket själsstrålar från. Oavsett så kommer du få en intressant läsning och mer kunskaper om dig själv.

Som en klient skrev på min sida efter att hon tagit emot sin dokumentation “Tidigare liv gav mig många svar, saker som påverkat mig i nuvarande liv, vilket va oerhört lärorikt” Vad som hände var att min klient fick värdefull information som gjorde att hon kunde processa vissa saker och gå vidare i sitt liv.

Är du intresserad av att få veta var och hur du levt tidigare å få kunskap om dina styrkor, svagheter å lärdomar är du varmt välkommen att boka tidigare liv hos mig.

Katarina Gustafsson,
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 4 =

Tidigare Liv  – En lärorik metod
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.