Spökjakt, Ouijaboards och Husrensningar.

Hitta din alldeles egna och unika stil
07/11/2022
Hilma af Klint en kvinna att uppmärksamma
18/11/2022

De senaste dagarna har det dykt upp olika inlägg och erbjudande i mitt flöde på facebook. Jag måste säga att jag blir förvånad över hur människor kan tycka att det är intressant och spännande med tex spökjakt eller ouijaboards (spiritboards som de också kallas). Eller att läsa om husrensningar där medium berättar att de tidigare ägarna till husen eller släktingar till de som bor i husen spökar för ägarna. De som lever och bor i husen blir sjuka och allt går dåligt för dem. Den kunskap jag har som utbildad Esoterisk Rådgivare och Dimensionsmedium så har jag fått lära mig att vandra I de olika dimensionerna och vilka varelser som finns i var och en av dem. Jag har lärt mig vad tung och lätt energi är för något och hur det känns.
Jag är totalt medveten om att det finns demoner, astrala väsen etc. Arbetar du bara med denna sida och andra sidan så begränsar du dig själv tyvärr.

För att återgå till spökjakt, husrensningar och ouijaboards så om du är utbildad i alla de olika dimensionerna så vet du vad som kan komma in i ett Ouijaboard. Köper du dessutom ett sådant som privatperson utan någon som helst utbildning så vet du inte alls vem du pratar med. Du kan tro att det är din döde farmor medans det i själva verket är en demon. Samma sak med husrensningar där de dödas anhöriga utsätter sina efterlevande släktingar för bara dåliga saker och skrämmer dem. Varför skulle våra nära och kära göra någonting sånt? Varför skulle de vilja göra oss efterlevande illa? Nej men däremot älskar demoner att leka på detta sätt med oss människor. Har inte ett medium kunskapen om hur en demon känns energimässigt så kan mediumet tro att hen pratar med avlidne farmor Greta medans det i själva verket är en demon som förklätt sig. Ni ska veta att demoner är fantastisk duktiga på att förklä sig till ärkeänglar, andra änglar, efterlevande etc.

I många hus och på gamla platser ligger ofta astral energi lagrad. Tar man bort den från ett hus eller en plats så den försvinner så återgår det normala flödet på dessa platser istället. Blir det ett normal flöde i husen så självklart mår människorna som bor där mycket bättre eftersom den astrala energin påverkar oss människor på ett negativt sätt. Vad är då astral energi? Jo det är tankar som vi människor sitter i soffan å tänker tex och dessa kan vara saknaden av någon etc. I alla hus, lägenheter som vi bor i så släpper vi astral energi som finns kvar när nästa person flyttar in. Har det tex bott en person som mått väldigt dåligt av olika anledningar så är den astrala energin som finns kvar väldigt tung. Denna kan ju givetvis påverka nästa hyresgäst negativt eftersom den finns kvar i huset eller lägenheten. Tung energi för mig är när jag känner ledsamhet utan anledning, tryckande känsla inom mig, blir tung i hela kroppen å kanske börjar tänka mörka tankar. Här gäller det att verkligen känna efter ifall detta är mina tankar eller varifrån de kommer.

Vi ska sträva efter att vara i ljus lätt energi för där mår vi mycket bättre. Änglarna som jag arbetar mycket med är ljus lätt energi med höga frekvenser. Därför mediterar jag dagligen med änglarna och skapar kontakt med dem. Jag känner i min kropp hur jag mår bättre tex att min smärta dämpas.
Detsamma gäller med Reiki här får du flöde och lär dig vara o flödet vilket gör att du mår bättre. Reiki hjälper oss på många olika sätt eftersom den är så användbar. Mina elever upplever att deras liv efter Reiki blir annorlunda och då på ett positivt sätt. Många av mina klienter upplever smärtreducering, djup avspänning samt stressreducering när de får en Reikisession.

Så till dig som tycker det är spännande med spökjakter, husrensningar och Ouijaboards du bör vara medveten om ovanstående. Jag är inte alls lockad utav detta då jag vet vad det kan vara och från vilken dimension det kommer. Jag hoppas att jag med dessa rader har gett dig en annan syn på det hela!

Önskar er en fortsatt ljus och fin vecka!

❤️🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 2 =

Spökjakt, Ouijaboards och Husrensningar.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.