Hur ser du på ditt eget liv?

Andligt uppvaknade och spirituell emergency
28/01/2022
Kan du och jag skilja på skuldkänslor och skamkänslor?
08/02/2022

Har du tänkt någon gång “vilket jäkla skitliv jag har”? Kanske har det hänt saker i ditt liv som fått dig att tappa hoppet? Kanske orkar du inte ta mer skit? Så kan de flesta av oss ha känt någon gång i livet. Men vad som är viktigt att komma ihåg och påminna sig om då och då är att du är den som har ansvar för just ditt liv. Ingen annan utan DU!

Du kan vakna varje morgon å välja hur du ska påverka din dag. Vilken känsla du vill ha med dig under dagen. Du väljer vad du vill ha ut av ditt liv. Jag väljer att följa mina drömmar och mina mål. Oavsett om livet tar mig ned i en spiral där jag inte vill vara då och då så försöker jag hela tiden plocka fram det bästa inom mig. Varför kanske du undrar? Därför att jag tänker inte ge upp på mig själv, inte svika mig själv. Det kanske andra gjort under min resa här på jorden. Jag tänker följa mina drömmar och idag vaknade jag med vetskapen om att en ny dröm är på väg att påbörjas. Imorn ska jag börja en ny utbildning, Medireiki, som jag verkligen sett fram emot länge! Det ska bli så spännande och intressant!

Men var befinner du dig i ditt liv? Är du långt ner i en spiral eller vandrar du på din livsväg där du ska med glädje och lycka? Oavsett var du befinner dig kan du alltid ta dig framåt. Du kan alltid ta dig upp och börja skapa en fas i ditt liv till det bättre. Det handlar om att du måste göra ett val och ta ett beslut som är det bästa för dig. Ibland kan du behöva ta hjälp och det är helt okej. Alla människor behöver hjälp då och då i sitt liv och det finns ingen människa som enbart klarar sig själv under livets gång.

Jag har behövt tagit hjälp till olika saker i mitt liv flera gånger. I början tyckte jag det var väldigt tufft och jobbigt. Man lär sig att sträcka ut en hand och be om hjälp. Jag är inte en sämre eller svagare person för det. Utan jag känner mig själv och inser att jag inte klarar allt själv i livet. Men jag väljer att alltid se positivt på det oavsett om jag tar hjälp eller inte.

Blir vår dag bättre om vi vaknar och väljer att vara positiv istället för negativ? Ja vill jag säga. Även om jag vaknar med världens huvudvärk eller att cykeln hade punktering när jag skulle iväg? Jag brukar säga att det finns en mening med allt och då menar jag inte mord, våldtäkter, övergrepp etc. Kanske är det kroppen som säger stopp och det visar sig genom huvudvärk. Om jag fortsatt som vanligt den dagen kanske kroppen hade reagerat med ännu värre symtom. Jag fick gå eller ta bussen när jag skulle iväg istället för att cykla. Kanske hade jag cyklat omkull å brutit en arm annars? Oavsett så väljer jag det positiva då det blir lättare att leva och framförallt roligare!

Så var befinner du dig just nu? Känner du att du är i behov av en puff framåt i livet är du välkommen att boka in en vägledning. Kom ihåg att vi får inte ett bra eller dåligt liv utan vi skapar vårt liv själva!

Varmt Välkommen!

❤🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =

Hur ser du på ditt eget liv?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.