Andligt uppvaknade och spirituell emergency

Energistödjare
22/01/2022
Hur ser du på ditt eget liv?
04/02/2022
Spiritual emergency är ett tillstånd då allting ställs på ända efter en omvälvande, ofta andlig, upplevelse. Flera vittnar om att de plötsligt kommit i kontakt med högre kunskap. Men vad är det egentligen som händer? Det försöker vi ta reda på i dagens avsnitt. Medverkande är Sol Karina – andlig lärare, Rebecka Malm – psykolog och Dan Katz – psykolog och medlem i Vetenskap och folkbildning.
 
Avsnittet produceras av Maria-Elena Zelaya Du lyssnar härDet är en tjänst du köper men du kan prova gratis i 14 dagar. Själv tycker jag att det är ett mycket bra avsnitt. Dels de som varit med om spirituellt uppvaknande som berättar hur hela världen förändras över en natt. Men också vad psykologer och vetenskapen säger om fenomenet idag.
 
 
***************

Eftersom jag själv har erfarenhet av detta på 80-talet så har jag också i mitt arbete som andlig lärare och inspiratör hjälpt många människor att förstå sig själva och hitta ett fungerande liv. Många upplever i utmattning, depressioner att deras medvetenhet öppnas upp. Konsten är att få och söka rätt hjälp för att inte stanna i lättare psykoser eller trossystem som skadar mer än det hjälper. 

Psykiatrin idag har kommit mycket längre än för 30 år sedan men fortfarande medicinerar man många människor som egentligen bara öppnat upp för att se och förstå verkligheten och alla de dimensioner som finns i den.

Jag kan varmt rekommendera om du har möjlighet att lyssna just på detta avsnitt för jag tror det kommer att hjälpa dig att förstå dig själv och det som sker i omvärlden bättre. Jag tar många exempel på hur du ska tänka och hur den dimensionella kunskapen fungerar.

Eftersom podme är en betaltjänst så kan du tyvärr inte lyssna utan att köpa in dig på tjänsten men det går också att prova på gratis i 14 dagar. Många andliga lärare och medium idag har väldigt dålig dimensionell kunskap. Vilket ofta gör att de leder människor in i trosystem som är just trosystem former och mönster de börjar tänka och uppleva världen i. Det är som att fastna i religiösa sekter eller andra sekter där man begränsas från att få uppleva den större verkligheten.

Det kallas också walk in i vissa kretsar men det handlar om samma sak ett andligt uppvaknande. Många som är högsensitiva lever i detta fenomen också och förstår inte vad de känner. Problemet när man kallar sig själv högsensitiv är att man förlorar den dimensionella kunskapen.

Min erfarenhet är att många som är utmattade, utbrända, högsensitiva de hittar sig själv efter ett år med den esoteriska utbildningen och börjar förstå både sig själva och världen bättre. 

Fastna inte i olika sekteristiska tankesätt det är viktigt att hålla din värld öppen och fri att uppleva dig själv inifrån och ut. Allt för många fastnar i vad andra säger är sant och podden på podme tar upp detta på ett mycket konkret och bra sätt tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 2 =

Andligt uppvaknade och spirituell emergency
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.