Gudinnecoachning för Juli 2022

Möt ditt vackra jag
15/06/2022
Seriösa och oseriösa medium
03/07/2022

En spännande månad där energierna hjälper dig att hitta klarhet och styrka att gå mot det liv du verkligen vill leva. Du är redo för de förändringar som krävs för att nå dit, lita fullt ut till din egen gränslösa potential.

Våga ta utmaningar för du har allt du behöver för att lyckas. Kom ihåg att ett litet steg varje dag leder dig också framåt, så var bekväm i de förändringar du vill göra och gör dom i din egen takt.

 

Så juli är månaden när du ska vara sann mot dina ideal, helt enkelt se till att du ”walk your talk”

Men kom också ihåg att ta hand om dig själv, ge dig själv kärlek och omtanke. Viktigt att du inte glömmer bort dig själv i allt det nya. Kom ihåg att det är du som bestämmer.

Så hitta balans och jämvikt så får du stabilitet i dina förändringar. Då blir du rikligt belönad.

Den gudinna som vill att du speglar dig i hennes styrka den här månaden är Sedna. Hon är en havsgudinna som ger uthållighet till kropp och själ. Hon vill påminna oss att de mest närande gåvorna finns där det är som djupast, mörkast och mest kallt. Det som skrämmer oss. Hon påminner oss också att ha balans i att ge och ta emot. Balansen uppstår när du utan rädsla kan ge på det sett som du blir vägledd till

Vad är din gåva att ge till andra?

 

Ha en härlig juli

Marina Thorzelius, Gudinnecoachen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − sex =

Gudinnecoachning för Juli 2022
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.