Seriösa och oseriösa medium

Gudinnecoachning för Juli 2022
30/06/2022
Ny podd om vägen till att leva sin inre gudinna
07/07/2022

Jag har läst i olika mediala grupper om människor som har haft problem med medium. Dert har rört sig om dels att en del medium utfört tjänster personen inte bett om och på så sätt hållt sig fast hos sin klient. Eller att buskapen som kommit har stämt i början men efter två -tre år inte pga att tex relationen bryter upp helt och ena partern är helt förtvivlad eftersom mediumet sagt att det skulle bli de två.

Vad man bör tänka på är att när vi människor lever här på jorden är att vi har vår egen fria vilja. Vilket gör att vi tar olika val i våra liv och de leder till att nya vägar öppnas upp för oss. Oavsett vad mediunet kände när hen fick frågan så innebär inte det med säkerhet att relationen håller livet ut. När man som medium får en fråga om något som berör framtiden så det som kommer är informationen vad som är just nu och ca 6 månader framåt. Finns det något som ligger på personens livsväg som är klart gällande framtiden kan man som medium få in den informationen.

Men att utföra tjänster som en person inte bett om för att hålla fast vid klienten känns fruktansvärt oseriöst. Tyvärr finns det medium som är oseriösa så om du vill vända dig till ett medium för någon tjänst så tycker jag du ska kika på dels recensioner men också utbildningar som mediumet har gått. Känna in med ditt hjärta om den personen känns rätt att vända sig till.

När jag utbildade mig till Esoterisk Rådgivare, Dimensionsmedium och Änglamedium så fick jag en annan uppfattning om vad medium är och hur man arbetar som medium. Jag fick också lära mig att vi har allt inom oss och ska lära oss att lyssna inåt för att hämta svaren. Att utbilda sig och få denna kunskap och använda sig av den är det bästa jag gjort.

Många människor blir nästan beroende av att kontakta ett medium i allt de ska göra, alla beslut som ska tas etc. Vem är den som känner dig bäst än du själv? Jag skulle aldrig lägga hela mitt liv i händena på någon annan. Utan det bästa är att stärka sig själv andligt och personligt, lära sig öppna upp sitt hjärta och lita på det som kommer till en. Jag menar inte att det är fel att vända sig till medium utan att göra det med sunt förnuft och inte bli beroende.

Att hitta tryggheten och lugnet inom sig själv, att leva i sin egen sanning, sin sanna essens och göra sitt bästa. Att kunna stå på sin livsväg och se vad man är här på jorden för att göra, sin livsuppgift. Hitta en bra mentor och lärare för att få denna kunskap. Många gånger när vi i livet är sökande, går till olika medium eller kanske ringer spålinjer för att få svar borde vi istället investera i oss själva genom att utbilda oss och hitta det jag skrev ovan. Det är något jag rekommenderar er alla att göra!

Så glöm inte bort att människor gör olika val i sina liv som direkt eller indirekt påverkar just dig. Kom även ihåg att vi har olika livsuppgifter och är här för att göra dessa. Att vi kanske avviker från dessa pga olika händelse i våra liv. Att vi växer som individer under livets gång genom erfarenheter och utveckling vilket gör att vi kan växa ifrån partners, vänner och familj.

Jag önskar er alla en fin sommar och härlig semester!

❤️🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 2 =

Seriösa och oseriösa medium
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.