Möt ditt vackra jag

MediReiki® vid livets slut.
04/06/2022
Gudinnecoachning för Juli 2022
30/06/2022

Under hösten kommer jag att ha studiecirklar via ZOOM. Jag möter nämligen så många människor som känner att olika saker i livet inte fungerar för dem. De behöver stöd att älska sig själva, hantera sina känslor och relationer och känna att de har energi att komma vidare. Ofta blir det ganska dyrt att boka många samtal så för att hjälpa dig när du  behöver förändring, kärlek och insikt så kommer jag under höst och vinter 2022 att starta studicecirklar.

Den första startar den 14 september klockan 1900-2100. Vi kommer att vara en liten grupp, det blir övningar, samtal, närvaro och föreläsningar allt för att peppa dig att vara hos dig och inte någon annanstans.

Vi träffas via ZOOM, begränsat antal deltagare.

 • Vill du öka din självkännedom.
 • Vill du öka din självkärlek
 • Vill du lära dig mer om dig själv i relation till din omvärld
 • Vill du uppleva vänlighet och vara i din egen kraft

I mer än 30 år har jag arbetat med personlig utveckling och självkännedom där jag guidat och väglett människor till en högre kunskap om sig själva.  Under dessa 6 tillfällen delar jag mina erfarenheter och de tekniker som jag själv använt för att komma till en plats i livet där jag känner mig nöjd, icke orolig, glad och känner att livet är vackert och fantastiskt.

Även om livet kommer emellan ibland så behöver vi alla en djupare självkärlek och självkännedom för att kunna hantera det vi kallar vardagslivet.

Det vi övar på blir vi också bra på därför vill jag här erbjuda dig en möjlighet att tillsammans i en mindre grupp lära känna dig själv under 6 veckor.

Det är lätt att fastna i ekorrhjulet i gamla vanor och sånt vi präglats till eller bära på en upplevelse av missnöje. Den här cirkeln bjuder in dig att lära dig mer om dig själv, få nya perspektiv och få kontakt med din egen möjlighet att förändra ditt liv och uppleva det så som du vill.

Vi använder oss av djupa frågeställningar som leder dig till en ökad förståelse för vem du är, var du befinner dig just nu och möjlighet att förändra eller tänka nytt.

Det gör att vi upplever:

 • Mer glädje
 • Att vi är värdefulla
 • Vi lär känna våra känslor och kan hantera dem
 • Våra relation till oss själva och andra blir bättre

Vi kommer vid varje tillfälle att ha ett fokus på metoder som stärker dig inifrån och ut.

Utan måsten med många aha-upplevelser

 • Föreläsningar
 • Samtal
 • Övningar

Läs mer och boka din plats

Varmt välkommen / Solkarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 4 =

Möt ditt vackra jag
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.