Energistödjare för 2023

Vad händer när vi dör?
07/12/2022
Ett år som MediReiki®Assistent.
05/01/2023

2023 är året då vi gör en djupdykning inåt. Det har aldrig känt så viktigt som nu att gå inåt och lyssna till vår egen röst. Att inte bli påverkade av andra i hur vi ska leva våra liv, vad vi ska äta, hur vi ska klä oss osv.

Det kommer att göra att vi också finner en inre frid som aldrig tidigare.

Med det informationsflöde som vi utsätter oss för så är det så lätt att bli förvirrad vad som är rätt, när många har sina egna sanningar om vad som fungerar för just dom och delar det. Detta i sin tur gör att vi också slår ned på oss själva för att det inte funkar för oss att följa alla dessa ”sanningar”.

 

Så ge dig själv möjlighet i år att ha tid för att lyssna till vad som är din sanning och klappa dig på axeln för att du vågar följa den. Vi kan få inspiration av andra och den rätta vägen för oss kan komma till oss genom att vi läser en bok, lyssnar på en podd eller samtalar med en vän. Men då kommer vi också kunna känna i hjärtat att det är en sanning som kan läggas till vårt livspussel här och nu.

 

Så 2023 är det år som du vågar väva din egen livsväg oavsett vad andra tycker och tänker. Du kommer att tillåta ditt eget inre ljus att lysa ännu starkare än tidigare och på så sätt bidra till en bättre värld där utanför.

 

Färgmässigt så ser jag den ljuvaste rosa gå ända till den mest vackraste magenta för kärleken till oss själva. Men den gröna färgen i olika nyanser för hjärtchakrat finns förstås med. Att vistas ute i den gröna naturen när vi kommer till den tiden på året kommer att hjälpa dig mycket med att finna lugnet inom dig så att du tydligare hör din inre röst och längtan. Men redan nu kan du omge dig med mer gröna växter inomhus och kanske även mönster på inredning som har detta motiv.

 

När vi får fler och fler som finner det just dom brinner för i sina hjärtan och som har vävts i just deras livsväg så kommer det att ske så mycket förbättringar i vår yttre värld. Men allt börjar med att gå inåt för att finna och följa sin sanning och längtan. Så låt 2023 bli året som du kan sammanfatta att du fann dig själv på djupet.

 

Gudinnor som vill komma fram nu är Ödesgudinnorna, Moirerna i den grekiska mytologin och Nornor i den nordiska mytologin. De är 3 gudinnor som sägs bestämma alla människors öden. De anses vara väverskor som spinner varje människas livstråd. Men nu är det er tid att bestämma ert eget öde säger dom och ger vidare stafettpinnen till var och en av er.

 

Nu är det dags att väva er egen livstråd och ni själva har svaren till hur det ska göras inom er.

 

Skapa ett fantastiskt 2023 till dig själv! Och behandla dig själv med den största respekt och kärlek så ditt inre ljus får lysa starkt.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =

Energistödjare för 2023
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.