Ett år som MediReiki®Assistent.

Energistödjare för 2023
27/12/2022
Vad är mentalism i din personliga utveckling
08/01/2023

Det är nu snart 1 år sedan jag utbildade mig i MediReiki® och har sedan dess arbetat som MediReiki®Assistent. Vilket har varit väldigt roligt och givande. Jag har lärt mig mycket under det gångna året dels om mig själv men även i min roll som MediReiki®Assistent. Jag har under året haft stor användning av de olika nycklarna och teknikerna jag lärt mig under utbildningen. Ni kanske undrar vad detta är och vad en MediReiki®Assistent gör?

MediReiki® är ett holistiskt synsätt där människan är i fokus. Vi behandlar inte eller avråder/ersätter vården, vi är helt enkelt medmänniskor. Vi hjälper till med avslappning, smärtreducering, lyssnar och stöttar – skapar lugn i sinnet!  För att kunna göra detta lägger vi våra värderingar och åsikter åt sidan och lyssnar in klientens behov. Motiverande samtal är en stor del,  att visa förståelse och bekräftelse, allt fokus på vad klienten känner.

MediReiki® liknar mindfulness, medveten närvaro, med den stora skillnaden att klienten inte behöver göra ett aktivt val för att slappna av, genom att fokusera på andning och närvaro i kroppen. MediReiki® är en fördjupning  av Reiki Ryoho, där vi genom motiverade samtal och  beröringstekniker uppnår samma positiva effekter som mindfulness och kan stödja människor i olika tillfällen i livet. Den har en direkt avslappnande effekt i kroppen och balanserar oss i stress så känslan av välmående ökar.  

Jag har under året som gått haft förmånen att följa klienter, jag har funnits som ett stöd för dem genom motiverade samtal, råd, stöttning, gett MediReiki® bl.a. Jag finns vid sidan av och mina klienter gör ett stort arbete med sig själva. Detta är viktigt att komma ihåg för en människa kan inte nå förändring om den inte själv vill det. Att kunna ta emot hjälp är starkt av klienterna. När de kommit till en punkt i livet där de känner att de behöver ta hjälp för att kunna fungera och styra upp sina liv.

Jag bad en av mina klienter att skriva ned vad MediReiki® betytt för henne och svaret blev följande:

“MediReiki® är för mig är ett komplement till själavård och ta hand om mig själv och mitt inre. Det personliga jaget och att finna min inre balans och bas hos mig själv. Att se över strukturer och det som är viktigt i mitt liv. Sortera bort det som är oviktigt och ha fokus på målen framåt. Det är inte alltid så lätt att finna dessa pusselbitar i vardagen utan börja se på vad som går att förändra dag för dag. Det har blivit lättare för mig att fokusera och ta tag i uppgifter snabbare än innan. Den supporten och stöttningen som varit viktig för mig är att se hur pass viktig jag är som person och att drivas framåt mot att följa mitt hjärta och det jag vill. Jag vill påpeka att den andliga sidan är till stor hjälp där jag upplever att samhället inte kan stötta upp och passa in. Den tryggheten jag känner är en fin och kärleksfull support som växer fram genom tiden. Att få bli lyssnad på och få bolla olika saker är otroligt värdefullt på alla plan i livet när en kommer till ett vägskäl och hur en ska gå vidare i livet. Livet blir hanterbart när vi har någon att prata med och samtala om stora frågor som gäller livet och att bryta olika mönster och präglingar. Jag vill ändå stå för den historia många kvinnor bär på och det är att våga ta hand om oss själva och dom vi är. Självständigt kan gå vidare utan att hamna i destruktiva relationer. Jag vill ändå belysa och göra skillnad på hur viktigt den självkärleken vi behöver bygga upp för oss när vi hamnat i olika relationer i livet som inte varit bra för oss och att se hur viktigt det är att inte hamna där igen. Under våran tid har jag behövt arbeta med relationer runt omkring mig och bygga upp mig själv som mamma och leda mig själv framför allt för att sedan leda dom i min närhet. En viktig historia som jag kommer att bära med mig livet ut. Jag kan verkligen rekommendera en personlig MediReiki® assistent som en bra och grundlig metod till själavården.”

Står du i ett vägskäl eller känner att du har behov av stöttning, samtal, råd etc är du varmt välkommen att boka in ett första MediReiki®samtal hos mig.

Du hittar mig på www.mankristallensreiki.se eller skicka ett mail till mankristallensreiki@gmail.com

Varmt Välkomna!

❤️🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + fem =

Ett år som MediReiki®Assistent.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.