Energistödjare december 2022

Ska ett Medium kunna svara på allt?
29/11/2022
Vad händer när vi dör?
07/12/2022

December månad handlar om att finna lugnet inom dig. Att våga säga nej när du känner att det blir för mycket. De milda nyanserna av blått och grönt stödjer dig i att finna lugnet inom dig men även att vara bra på att få struktur och känna in vad som är viktigt för dig just här och nu. Då blir det även lättare för dig att säga nej till det som inte är viktigt just nu.

 

Viktigt att ge dig själv tid på årets sista månad att reflektera över året som har varit. Vad har du lärt dig om dig själv? Vad vill du ta med dig till 2023 och vad vill du inte ta med dig?

Vad vill du våga nästa år? Vad är det som gör att du begränsar dig själv till att vara den fantastiska människa som du är hela vägen?

2023 kanske är året att göra upp med dom där negativa tankarna kring dig själv, det som gör att du håller dig tillbaka från att blomma ut och vara dig själv i all din lyskraft, styrka och kärlek som där inne?

 

Hoppas att du får en fantastisk december månad och ta hand om dig själv på allra bästa sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 19 =

Energistödjare december 2022
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.