Ska ett Medium kunna svara på allt?

Sov gott med Reiki Ryoho
23/11/2022
Energistödjare december 2022
01/12/2022

Ibland får jag den känslan att människor tycker att Medium inte är tillräckligt bra om de inte kan svara på alla frågor. Eller inte tillräckligt pricksäkra om de inte kan svara på allt. Är det då meningen att medium ska kunna svara på alla frågor? Fundera på det en stund och känn efter vad du tänker kring det hela.

Det finns människor som är beroende av att ringa till medium på olika s.k spålinjer för att ställa frågor om allt i deras liv. De har svårt att ta egna beslut för sig själva i sina liv. Det blir ett ganska kostsam liv för dessa människor. Det jag vill lyfta är beroendet av att ringa för att få svar på allt och hjälp för att ta beslut. Här vill jag gå in och rekommendera de människorna som har denna problematik att istället gå en utbildning. Då får du mer kunskap och utveckling som du kan använda dels för din egen skull eller för att du vill arbeta som medium efter, det är upp till var och en. Går du en utbildning till tex Esoterisk Rådgivare/Dimensionsmedium får du arbeta med dig själv på ett djupare plan. Du får bl.a lära dig energimedvetenhet och blir mer inkännande. Du lär dig att lyssna inåt och till ditt hjärta istället för att lyssna utåt. Utbildningen är på ett år och efter året har du hittat vad du är bra på och vad du tycker om att arbeta med. Då utbildningen verkligen ger dig som elev en stor kunskap inom flera områden av det esoteriska.
Efter utbildningen har du lärt dig att hämta svar på dina frågor på flera olika sätt och du känner en inre trygghet. Detta gör att du ökar din självkänsla och kan lita på dina egna beslut samt att du hittar ett bra och sunt sätt att gå vidare med framåt i ditt liv.

Då är ju frågan kan du då få svar på alla dina frågor precis som vilket annat medium som helst? Och för att återgå till frågeställningen i början ska du kunna svara på alla frågor? Är det då du är ett bra medium om du kan det? Jag skulle vilja säga så här, allt som ligger redo på personens livsväg kan ett medium komma åt och hämta ett svar på. Vissa saker i våra liv ligger redan klara på våra livsvägar långt innan de sker. Den energin kan vi medium känna och läsa av. Vi kan ta ett exempel, jag la änglakort på en klient och fick frågan hur det skulle gå för hennes dotter i framtiden. Då kom det till mig bl.a att det skulle bli tillökning i familjen och min klient skulle bli mormor. Detta var för två-tre år sedan i oktober. Samma år på nyårsafton ringer klienten och önskar mig Gott Nytt År och säger att hon vill berätta något glädjande. Hon fortsätter och säger att hon har samma dag fått besked från sin dotter, att hon är gravid och att hon ska bli mormor. Troligen var dottern redan gravid då jag la änglakorten och det låg på hennes livsväg att bli mamma och detta kunde jag då känna av. Jag tror att allt som redan ligger klart kan vi hämta svar på.

Du kanske tänker allt annat då? Varför ska vi inte kunna hämta svar på allt? Vi är ju här på jorden och lever ett kort liv tillsammans med familj och vänner. Vi växer upp, skaffar arbete och egna familjer etc. Så ser det ut för de flesta av oss men oavsett hur vi lever vårt liv här på jorden så utvecklas vi och arbetar med oss själva. Om vi skulle kunna hämta svar via ett medium på allt vi undrar över vad är då vitsen med personlig och andlig utveckling? Vad har vi då att göra här på jorden?

Jag hade denna diskussion med några av mina vänner och berättade hur jag kände och såg på det hela. Då säger en av mina vänner “Men skjuter du dig inte i foten nu, du är ju ett Medium själv”. Jag svarade att “Nej det tycker inte jag för som jag skrev ovan, varför ska vi veta precis allt i förväg och skulle det ens gynna oss?”

Att ge rådgivning till en klient och hjälpa å stötta den på sin väg i livet är något helt annat för mig. Här handlar det om coaching, vägledning, och ett gemensamt åtagande av att komma framåt. Här ska min klient känna sig trygg med vad jag rekommender eller hur jag vägleder den framåt i livet. Det ska kännas rätt inom min klient. Får jag då till mig vissa saker, ja det händer många gånger att jag får och då är det meningen att det ska komma fram för det hjälper min klient. En rådgivning eller coaching innebär också att klienten ska lyssna inåt på sig själv och hitta svar. Detta sker genom frågor jag ställer samt att mina klienter får lära sig under processens gång att lyssna inåt och till sitt hjärta. Vi blir ett team där klienten är den som gör jobbet med sig själv medans jag står bredvid och ger råd, ställer frågor, väcker saker inom klienten, pushar och peppar och finns som stöd under hela processen. Klienten får även olika övningar att arbeta med, det kan vara olika meditationer, men också skriftliga övningar.

Jag hoppas att du som läst detta nu har börjat tänkt och funderat på vad du själv tycker om detta med vad ett medium ska kunna. Vad tycker du är ett bra medium? Kommentera gärna vad du tycker och hur du ser på detta!

❤️🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − ett =

Ska ett Medium kunna svara på allt?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.