Det vackra får oss att växa

Hur får du hjärtat att sjunga?
03/06/2021
En stund på jorden att leva medvetet
04/06/2021

Det vackra får oss också att orka det svåra! Vackra texter har alltid berört mig djupt och idag vet jag varför. Genom alla tider har människor lyssnat på poesi av olika slag, det är inte ovanligt att människor skriver dikter när de mår dåligt som ett sätt att peppa sig själv, eller skriva ur sig det som inte känns bra. Det är ett bra verktyg. Jag tror verkligen på att vara vänlig med sig själv jag tror också att desto vänligare man är med sig själv desto bättre medmänniska är man. Jag tycker jag ser så många som är arga och jag funderar mycket kring vad de tror de vinner på att vara arga. Visst kan ilska vara en energi eller en kraft som får oss kavla upp ärmarna ibland. Men faktiskt tror jag mer den skadar än den gör nytta. Alla denna ilska tror jag kommer ur att människor inte kan kontrollera sina liv, det blir inte som de förväntar sig och då vänder man sig utåt och pekar finger på alla annat runt omkring sig. För att inte fastna i alla negativa yttringar under corona så bestämde jag mig för att starta det jag kallar daglig meditation med Solkarina https://play.acast.com/s/Daglig-vagledd-meditation-med-Solkarina Jag tänker ofta så här när det är svårigheter, vad kan jag göra för att göra min och andras värld lite bättre att leva i. Och ibland kan jag inte göra så mycket men jag kan sprida positiva vänliga ord på nätet och det vill jag göra med dig här och nu. Det är en viktig fras som kommer från min utbildning Shamballas ljus som handlar om att leva i vårt högsta medvetande.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 13 =

Det vackra får oss att växa
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.