Hur får du hjärtat att sjunga?

Den viktigaste relationen av alla
02/06/2021
Det vackra får oss att växa
03/06/2021

Ett av mina motton är att du som människa ska hitta ditt sjungande hjärta. För jag tror verkligen att vad världen behöver är människor med sjungande hjärtan.

För att utvecklas på rätt sätt behöver vi ibland se på hur vi använder ord och vad orden vi använder har för betydelse. Som vi alla vet kan ord förändras över tid och förståelse för hur vi tolkar ord kan också förändras genom förändringar i samhället.

Känsla är ett ord som beskriver alla känslor vi kan ha. Känslor kan vara både bra och känslor kan vara av sämre karaktär. Tex avundsjuka, ilska, hat värderingar av alla slag tillhör också kategorin känsla.

Varför beskriver en känsla ett inre tillstånd?

Känsla härstammar från våra lägre chakran och är en viktig kunskapsstege människor behöver passera för att nå ett högre medvetande. Baschakrat som är vår grundtrygghet och relationen till våra förfäder och de som levt före oss. Navelchakrat som hör till din inre känslovärld och solarplexuschakrat som hör till alla de intryck och känslor som kommer utifrån. Det är här värderingar skapas genom de tre första chakrana och därför hör de till din känsla. De hör också till våra djuriska drifter eftersom en känsla ofta handlar i affekt och på instinkt utan att tänka först.

En känsla är viktig att titta på, förstå och faktiskt neutralisera så den inte får fäste. Åtminstone för den som vill känna och uppleva mer kärlek i livet.

Istället ska vi söka oss till emotioner därför att emotionerna är en högre variant av känsla och försätter oss i direkt kontakt med hjärtat. Säkert har du upplevt hur det bara flödar från området runt hjärtat, vi känner det när kärleken väcks inom oss vi känner flödet från hjärtat. Anledningen till att du känner det som i vågor är att emotioner är vågor, som kommer från alla dimensioner som är du. Du har ett mångdimsionellt medvetande och hjärtat är samlingspunkten för det. Ditt hjärta har kontakt med alla dimensioner som är du och din känsla med de erfarenheter du har i det här livet. Ditt hjärta har en anknytning till fältet.

En emotion blir aldrig stark, värderande eller negativ som en känsla kan bli. Är du påverkad av en känsla är risken stor att du också upplever hjärtat som kallt, stängt eller tungt och du känner inte värmen som emotionerna lämnar efter sig som strömmar genom bröstkorgen.

Vad kan man då göra för att uppleva emotioner som också är dimensioner?

Var medveten om att en känsla hör till de lägre krafterna och drifterna inom dig. Bli medveten om vilken känsla det är som överdrivs hos dig. Medvetenhet är viktigt för är vibrationen i hjärtat och vågor av emotioner är ett annat ord för balans.

När du vågar uppleva en negativ känsla, verkligen se den, acceptera att den finns då kommer den också att få lite mindre kraft. När din känsla får mindre kraft så skapas emotioner från hjärtat och du upplever sann inre kärlek som strålar ut från dig.

Ditt hjärta börjar sjunga.

Solkarina Sinnligkunskap®

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − ett =

Hur får du hjärtat att sjunga?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.