Avsnitt 139: Boken psykometri där man läser själens kunskap

Personlig & Andlig Utveckling
15/06/2021
Tacksamhet är en superkraft
16/06/2021

Jag tänkte i sommar jag skulle presentera de andliga böcker jag skrivit. Boken psykometri och energiavläsningar är en av de första böckerna jag skrev. Jag skrev dem som hjälp till mina elever. Det jag skrivit om i böckerna var sådant jag tidigare berättade för dem om. Nu slipper jag det och vi kan då direkt till övningarna som inte finns i boken.

Jag läser en text om auran och vad auranär,  då det är en informationskanal inom dig.

Den här boken är en riktigt bästsäljare i Sverige det blev något helt nytt för människor. Många säger att jag har en förmåga att göra det svåra enkelt och det är förstås tack vare min erfarenhet.

I boken berättar jag mer om auran, chakran och hur du kan göra energiavläsningar som är en del av energimedvetenheten som esoteriska rådgivare arbetar med. Allt är energi och energi är möjlighet att känna av, se, uppleva och förstå. Nästa steg blir att veta vad det är för energi. Det går att träna upp och det är verkligen intuitions träning. I boken berättar jag också hur du kan hålla i ett föremål och faktiskt få information om vem som äger det eller vad föremålet kommer ifrån. Låter det magiskt? Energimedvetenhet är verkligen magi

Du köper boken här https://www.solkarina.se/produkt/psykometri-och-energiavlasningar/

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 20 =

Avsnitt 139: Boken psykometri där man läser själens kunskap
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.