Personlig & Andlig Utveckling

Änglabudskap vecka 24
14/06/2021
Avsnitt 139: Boken psykometri där man läser själens kunskap
16/06/2021

Jag har precis avslutat en utbildning, Sann Essens och som det låter så är jag på väg mot min sanna essens. Personlig och andlig utveckling har alltid varit prioriterat i mitt liv. Varför är detta viktigt? Känslan över att växa som individ, över att mogna och upptäcka nya sidor hos mig själv. Att inte stagnera och fastna i gamla mönster. I processen att öppna upp för nytt och utveckla sig själv ingår ett tufft och jobbigt arbete med sig själv med hjälp av bra mentorer, olika utbildningar och kurser, erfarenheter i livet bla och framförallt vilja till att komma vidare I livet så går det väldigt bra.

Ibland kan livet försätta oss i situationer där vi blir tvungna att utveckla oss, lära nytt och gå vidare. Vi har alla vår resa och historia i detta liv. Jag började arbeta som fritidspedagog på fritids och skola vilket jag tyckte var roligt och utvecklande. Att lära barnen bli självständiga, att vara ett komplement till deras lärande i skolan. Att vara med i en arbetsgrupp för att skapa nytt samarbeta och vidga barnens inlärande genom ett samarbete mellan olika pedagoger och lärare och införa klasser 6-9 år (förskola +lågstadiet). Det var en spännande resa i mitt liv som fritidspedagog men jag hann inte vara delaktig i den så länge för min muskelsjukdom bröt ut och jag klarade inte längre av att arbeta. Stor förändring i mitt liv som rullstolsburen och behov av personlig assistans för att klara den dagliga livsföringen.

Här började den del av resan och utvecklingen i mitt liv som var en tuff resa psykiskt och fysiskt. Jag var då 30 år och hade två barn, 8 och 5 år gamla. Att kunna vara kvinna, mamma, vän etc när kroppen inte ville som jag, när energin som jag haft tidigare försvann och känslan av hjälplöshet å sist men inte minst den psykiska påfrestningen och omställningen till att vara beroende. Att inte kunna klara sig själv å behöva be om hjälp. Här började efter två års intensiv rehabilitering min andliga resa och utveckling. Jag sökte alternativa behandlingar då sjukvården inte kunde hjälpa mig. Jag fick en större kontakt med änglarna och healing av en kvinna. Hon talade om för mig att jag inte behövde henne utan att jag kunde heala själv samt att jag hade väldigt mycket änglar runt mig. Hon sa “bara be änglarna om healing så kommer du att få det”. Jag fick också andra goda råd och övningar som jag skulle göra för att hjälpa mitt nervsystem bla. Sagt och gjort jag gjorde som hon sa och änglarna kom å fanns runt mig. Det var en känsla som jag kände igen sedan barnsben. Jag utforskade min egen kunskap om att heala och jag började gå andliga kurser. Jag lärde mig psykometri och kanalisera bla utav ett spiritualistisk medium, Iris Hall från England i slutet av 90-talet. Men jag kände att detta med att arbeta med andra sidan och den metoden inte var min grej.

Åren gick, jag jobbade med min egen healing och jag kände efter 22 år med den att jag var redo att göra en ny resa med nya kunskaper och utveckling. Jag beslutade mig för att gå en kurs i reiki för att jag ville utveckla mig själv. Jag mötte då Solkarina och fick kunskapen om den klassiska japanska reiki. Att lära sig själv reiki är en stor andlig utveckling i sig och jag arbetade mycket med mig själv såväl med mitt inre som med min fysiska problematik. Reikin smärtlindrande mina muskler vilket var en stor vinst för mig. Efter 22 år av att ha ätit tramadol kunde jag 2018 med hjälp av smärtmottagningen fasa ut denna hemska medicin ur min kropp. Det var en tid i mitt liv som var väldigt tuff och jobbig med ständig abstinens och akupunktur för att klara och orka genomföra denna utfasning som jag gjorde. Har min smärta försvunnit nu eftersom jag gjorde detta val? Nej det har den inte utan jag ger mig själv reiki varje dag och jag har lärt mig att leva med smärtan efter alla år. Den började när jag var 4 år och har successivt ökat i mina muskler. Jag valde att sluta med tramadol för min hälsas skull, för mina inre organs skull. Vissa dagar har jag mer smärta beroende på vad jag gjort dagen innan. Jag försöker fortfarande hitta rätt balans i livet.

Med reiki öppnade min törst efter att lära mer och utvecklas andligt ännu mer och jag var väldigt nyfiken på hela det esoteriska. Jag beslutade mig att läsa till Esoterisk Rådgivare och Dimensionsmedium. Ett val jag absolut inte ångrar och dess kunskap jag har fått. Att öppna upp och under ett år ta in olika metoder och växa som människa är helt fantastiskt. Framförallt att jag nu kan hjälpa andra människor på ett annat sätt än tidigare. Att förstå varför jag är här, att leva i kärleken till allt och tacksamheten. Att jag sedan gjorde en djupare inre resa med Sann Essens och har kommit ännu närmare till vem jag är, en ljusvarelse. Att känna kärleken inom mig varje dag och hur den växer sig starkare och större. Det är en magisk känsla som jag önskar att alla människor får uppleva. Att hitta den bästa versionen av sig själv.

Varför har allt detta varit viktigt för mig? För att mitt mående ska bli bättre psykiskt framförallt. Mitt fysiska mående är begränsat och kommer alltid att vara eftersom jag har fel inne i mitokondriet i andningskedjan till musklerna. De får inte tillräckligt med syre för att kunna fungera som de ska. Jag har acceptera det och kommit till ro med det. Men även om jag har den vetskapen så är rehabilitering en viktig del i mitt liv. Jag har varit tvungen att varje dag rehabilitera mig för att bibehålla funktioner och för att kunna ha en sån bra livskvalité som möjligt. I dagsläget har jag tyvärr tappat denna rehabilitering men jag kämpar för att kunna få tillbaka den och det är en resa i sig som är tuff och jobbig. Att det inte finns kunskap i samhället där människor tror och tänker saker utan att ta del av helheten eller fråga för att få kunskap utan bara döma.

Nu har jag påbörjat en ny kurs där jag får arbeta mycket med mitt inre. Jag gör en djupdykning igen så att säga. Jag vill inte leva ett liv inskränkt i okunskap, där jag känner att jag sitter fast och stagnerar. Jag vill ha ett liv där jag hela tiden utvecklar mig framåt i livet även fast jag lever här och nu. Åter till frågan, varför är detta viktigt? För att vi är alla här för att utveckla oss själva på olika sätt så planeten jorden kan utvecklas. Vore det inte så skulle vi fortfarande vara neandertalare och bo i grottor. Det är vad jag tror.

Jag hoppas att du har blivit inspirerad till att ta ett steg framåt i livet och lära dig något nytt. Ta och gå den där utbildningen eller kursen som du funderat på så länge, eller varför inte byta arbete? Kom ihåg att du är värdefull och duger som du är! Önskar dig all lycka i ditt liv!

♥️🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =

Personlig & Andlig Utveckling
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.