Energistödjare

Det här är Reiki
21/01/2022
Andligt uppvaknade och spirituell emergency
28/01/2022

Jag gillar att använda mig av energistödjare. När jag känner att jag har en obalans eller bara vill stödja mig själv för att komma ännu närmare den jag i sanning är, så använder jag mig av energistödjare i olika former.

Just nu behöver jag stödja och balansera mitt navelchakra. 

Då använder jag mig av en eterisk olja med doften apelsin. Kläder och makeup i olika orange toner. Jag äter även mat med färgen orange, favoriter är morotssoppa och apelsinjuice. 

Och allt det här gör jag med intentionen att stödja och balansera mitt navelchakra.

Jag väljer även att samarbeta med Navelchkarats gudinna, Sephira. Hon vill påminna oss att göra något vi njuter av varje dag. Att göra mer av det som får hjärtat att sjunga.

Känner jag att jag har jobbat väldigt mycket och varit drivande i en längre period då vill jag stödja min inre feminina energi för att stanna upp och vända mitt fokus inåt ett tag. Då använder jag mig av mjuka, runda former och milda färger.

Tycker du att det här låter intressant? Då finns min bok Soulstyling by Marina Thorzelius och om du är intresserad av hur du kan samarbeta med gudinnorna så finns boken Gudinnornas vägledning

De finna att köpa här:

https://www.bod.se/bokshop/soulstyling-by-marina-thorzelius-marina-thorzelius-9789180077088

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 10 =

Energistödjare
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.