1: Hyakuten Inamoto Sensei founder of Komyo ReikiDo: First talk

Att släppa det som är tungt
09/08/2022
Varmt välkommen på kurs i Älvsbyn!
21/08/2022

Lär dig mer om den Japanska Reiki Ryoho och ursprunget från Japan. Kurser hålls på flera platser i Sverige.

Den första av flera samtal med Hyakuten Inamoto Sensei som är Pure land Buddhist och bor i Kyoto i Japan och är grundaren av Komyo ReikiDo®

Här berättar han vad Reiki är och vad Reiki Ryoho är. Du får lära dig mer om Mikao Usui Sensei Grundaren av Reiki som firar 100 år i år. Han berättar mer om Reiki Ryoho och om Reikiberget vi använder oss av i Komyo ReikiDo® för att beskriva livsvägen och meningen.

Samtalet är på engelska

Han delar viktig information tycker jag om vad som är Reiki Ryoho och inte. Där han talar om Holifire Reiki och Karuna Reiki som inte är Reiki Rýoho eftersom det är moderna påhitt. Många människor tror de lär sig Reiki och får en anknytning till den Japanska delen av Reiki trots att de får en västerländsk påhittad variant. Varför det är så talar Inamoto Sensei om i den här filmen.

Vill du veta mer om Reiki, dess ursprung och syfte ska du lyssna på det här Reikisamtalet som är mycket inspirerande då han som person är inspirerande. Vill du sedan lära dig ”äkta” japansk Reiki istället för new age varianter är du välkommen att kontakta mig.

Komyo ReikiDo® hålls enbart fysiskt. Och du blir medlem i ett internationellt nätverk av Reiki Ryoho utövare.

Läs mer om Komyo ReikiDo

 

 

 

Solkarina´s Reikisida

 

Lyssna också på Reikipodden finns överallt där poddar finns samt på spotify

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =

1: Hyakuten Inamoto Sensei founder of Komyo ReikiDo: First talk
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.