Varmt välkommen på kurs i Älvsbyn!

1: Hyakuten Inamoto Sensei founder of Komyo ReikiDo: First talk
17/08/2022
Vägskäl och mod
23/08/2022

Det finns platser kvar på utbildningen till esoterisk rådgivare & dimensionsmedium & änglamedium, som börjar med första kurshelg lördag och söndag 17-18 september. En utbildning i 10 steg då vi träffas en helg varannan månad. Denna mediala, andliga, dimensionella och esoteriska kurs är både en utbildning i dimensionell kunskap och en djupare andlig resa och upptäcktsfärd i personlig utveckling och självkännedom. Då man gått alla kurshelger och gjort alla inlämningsuppgifter så får man diplom att man är esoterisk rådgivare & dimensionsmedium & änglamedium.

Under kursen får du lära dig bl.a. om aura, chakra, energimedvetenhet, space clearing, heligt rum. Energiavläsningar, vi läser även tiden. Vägledda meditationer. Djurkommunikation. 12 chakra, 144 dimensioner. Upptäcktsresa genom 144 dimensioner där vi möter andliga guider och änglar.

Vi kontaktar olika änglar och hämtar budskap från dem. Du får lära dig Änglakortsläggning och du besöker Änglabiblioteket där du lär dig medial vägledning: hämta svar på frågor med änglarnas hjälp.

Jag lär dig att skicka Änglar på uppdrag, såsom jag gjorde 1996 då jag kom i kontakt med änglar som jag kallade för “ljuscirkelänglar”, för det var så de visade sig.

Färgers betydelse. Tolkning av färger och hur man förstår betydelsen av färgernas placering i auran. Auramålning, vi övar på att se färgerna i auran, målar och lär oss tolka det. Vi målar också var vi ser andliga guider och änglar runt en människa.

Platsavläsning och skillnad på andeväsen, minnesspår och tung energi. Energistäda och höja energin där det finns tung energi. Tunneln av ljus och assistans av änglar.

Du besöker Akashabiblioteket där du får möta din andliga guide. Du lär dig hämta svar på frågor i Akashabiblioteket och hämtar meditationer och information om livsuppgift där. Du lär dig också hämta information om tidigare liv och framtida liv.

Vi kontaktar naturens väsen, såsom t.ex. stenarnas och trädens andar. Vad som är viktigt att tänka på när vi kontaktar naturväsen. Vi lär oss hur vi kontaktar deva-rikets invånare och lär känna denna vibration.

Kurslitteratur är Solkarinas böcker.

Varmt välkommen till kurs i Älvsbyn!

Margareta Åstrand Svenson

Dinvägfram

info@dinvagfram.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 − 1 =

Varmt välkommen på kurs i Älvsbyn!
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.