Vad är dimensionellt mediumskap?

124: Reiki som andlig praktik, Shamballa, Buddhism de tre juvelerna och de fyra ädla sanningarna
05/01/2024
Healing-special med Solkarina
16/01/2024

Tidningen Free.se januari 2024

TExt: Solkarina Sinnligkunskap och Marina Thorzelius

 Vi samtalade med ett drygt tiotal dimensionella medium för att höra deras åsikter kring det dimensionella mediumskapet. Det som utmärker sig hos alla är just känslan av trygghet i att ha full förståelse för de olika dimensionerna och hur det känns att kommunicera med dem.

I det dimensionella mediumskapet finns en stor bredd och ett djup i vad man kan kommunicera med. Budskap och kunskap från de olika dimensionerna skiljer sig mycket åt så det är viktigt att veta vad man bjuder in så det känns 100% rätt.

Resan i personlig utveckling som uppstår på utbildningen är en viktig del för att sedan kunna guida människor på ett professionellt sätt. De vi samtalade med upplever att de börjat ta ett större ansvar för sitt eget liv och sina egna livsval.  I det dimensionella mediumskapet finns många olika tekniker att använda i sin egen vardag. Det underlättar också förståelsen för hur man använder sin egen energi eller hittar svar på de egna frågorna man har.

Det är en resa i självkännedom som leder till en härlig trygghet i de kunskaper som man får på vägen. Kunskap måste få ta tid, du behöver processa, sätta ny lärdomar på plats därför kan du inte gå en kort helgkurs eller läsa en bok för att bli dimensionsmedium.

Våra förmågor använder vi för att lära känna olika dimensioner och det gör vi genom att dimensionsvandra. Vi kan alltså med intentionen och medvetandet byta frekvenser.

När vi lär oss dimensionsvandring så blir de olika kunskapsnivåerna väldigt tydliga. Vi lär oss mer om hur änglar lever i nätverk och hur nätverken kommunicerar och samarbetar då nätverken skiljer sig från hierarkier. Vi vill veta vem som står i rummet, vem vi kommunicerar med och vilka de är. Därför använder vi inte begreppet andevärlden utan talar istället direkt om den dimension som det handlar om eftersom vi lärt oss skillnaderna.

I hierarkierna lever var och en i sin dimension utan att påverka övriga dimensioner ofta kan de inte förflytta sig till andra dimensioner utan är ”fast” i den dimension de tillhör. Människan är en unik varelse som kan förflytta sig mellan olika dimensioner och det gör oss väldigt speciella som varelser i kosmos. Hierarkier kan tex vara naturväsen, andra sidan, andliga guider, galaktiska guider, uppstigna mästare, gudinnor eller ljusvarelser. Då de är beroende av vilken dimension de tillhör och kan överblicka specifika begränsade verkligheter och har en viss typ av kunskap. När vi kanaliserar så låter vi ingen guide eller entitet ta över våra kroppar utan vi är närvarande. De högre dimensionerna tillåter oss det och vi kan ofta avgöra från vilken dimension guiden kommer också. Många som vidareutbildar sig från att ha kommunicerat enbart med andra sidan känner att de vill bredda sin dimensionella förståelse.

Solkarina som är grundare av det dimensionella mediumskapet och själv är klarseende och klarkännade, vilket innebär att när en andlig guide kommer in i rummet så kan hon se dem fysiskt med ögonen och känna energiskiftet i rummet. Hon upptäckte att många tror att de talar med andra sidan och någon död anhörig men hon kunde istället se helt andra entiteter som medium kommunicerade med. Så utvecklades konceptet för det dimensionella mediumskapet som innehåller en gammal kunskap som fanns redan hos mystiker och shamaner. Dessa har sedan urminnes tider kunnat resa till olika dimensioner för att läka, kommunicera, hämta visdom och hämta hem själsbitar.

Vi tror inte på negativ energi utan att allting hör hemma någonstans i någon dimension. Därför behöver vi inte skydda oss utan kan istället vibrationshöja oss. Genom den dimensionella förståelsen lär vi oss att navigera i lätt och tung energi. Vi skapar inre balans hos oss själva och hos klienterna. Vi vet också att allting hör hemma någonstans. Därför kan vi snabbt om vi upptäcker att vi eller en klient är i fel dimension åtgärda det. Det är förstås mångårig träning med det dimensionella mediumskapet som erbjuder tekniker och metoder för det. Därför gör vi inte heller reningar för det finns inget negativ energi utan vi transformerar tung energi till högre frekvenser genom olika tekniker.

Det som gör att många tycker de får en djupare personlig utveckling är framför allt för att de lär känna många olika dimensioner med den kunskap och de varelser som finns där. Vi brukar likna det vid att varje dimension är som ett overheadblad. För varje blad man lägger på visar sig en ny version av verkligheten. Därför ser vi inte de olika versionerna av verkligheten som parallella världar utan en förmåga som varje människa bär inom sig att kunna vara i alla världar samtidigt eller välja värld.  Men det bygger förstås på att du känner dig själv som fysisk person därför blir den personliga utvecklingen viktig och att lära sig att processer och förändring tar tid. Utbildningen pågår därför under ett år.

Konceptet bygger också på att vår fysiska kropp är som ett biologiskt fodral en perfekt fungerande klocka. Själen är alla våra erfarenheter vi har i livet, men också erfarenheter och insikter som de som levt före oss haft. Själen är därför våra tankar, känslor och erfarenheter. Vi pratar ofta om själsstrålar för varje människa som föds har med sig de perfekta redskapen för att leva i balans på jorden. Själen är därför vår tillgång till hela Akasha-biblioteket eller fältet där många livstiders erfarenheter finns samlade. Varje människa får unika själsstrålar med sig från sitt arv, genetiken, men också från Akasha.

Det är därför viktigt att lära känna sig själv och de själsegenskaper man bär med sig på jorden och inte tro att man kommer med uppdrag från en annan planet. Vi har unika uppgifter alla människor, ingen är undantagen från det med både styrkor och svagheter i bagaget.

Ett dimensionellt medium kan centrera sig själv och har då alla dimensionerna runt sig, vårt centrum är också centrum för vårt medvetande som strålar ut i varje cell i kroppen. Bär vi många trauman med oss genom livet finns alltid en risk att dessa blir ett filter för hur vi upplever verkligheten. Då lever vi inte den unika uppgiften vi bär inom oss som i grunden skapar balans.

Därför blir den esoteriska kunskapen viktigt, esoterisk betyder det som är dolt. Som dimensionsmedium lyfter vi fram det dolda, synliggör det och genom det expanderar vår medvetenhet. Vi lär oss mer om vilka bindningar vi har till olika identiteter vi bär med oss vår livserfarenhet är en egenskap vi kan använda oss av för att leva ett mer sant liv. Vi fokuserar alltid framåt, på transformation och på att leva inifrån oss själva med de egenskaper vi fått med oss i livet. Det gör att vi hittar vårt hjärta och vad det är som får vårt hjärta att sjunga. Alla arbetar inte som dimensionella medium när de gått klart utbildningen. Många väljer det yrke de så länge drömt om, starta en lakritsbutik, blir kiropraktor, författare, produkt utvecklat egna nischer eller återgår till de jobb de redan älskar men med en djupare inre visshet om vilka de är. Därför kan kassörskan på din matbutik vara ett dimensionellt medium.

Du hittar oss på www.kosmiskkunskap.se där kan du läsa mer om de olika profilerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − fyra =

Vad är dimensionellt mediumskap?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.