Frekvens apparater – utvärdering

Vill du skapa din personliga kapselgarderob?
08/04/2024

Jag har under några år använt några olika sorters frekvens apparater. I början på detta året beslöt jag mig för att inte längre använda dem. Det har varit intressant och visst, de har fungerat bra.

Mitt beslut bygger på min upplevelse av dessa energier som jag ska försöka förklara här. Jag testade olika inställningar angående vilken avsikt man hade med frekvensbehandlingen. På natten testade jag sömnprogram t.ex. Det fanns många andra program, för vad man ville ha hjälp med att balansera. En natt testade jag ett helt annat program än något av sömnprogrammen.

När man är mellan sömn och vakentillståndet, så kan man vara extra lyhörd, vilket jag var. Jag var där mittemellan vaken och sovande medans ett annat program än sömnprogrammet pågick. Då kände jag igen energin och kunde bedöma och jämföra med min egen energi och hur den kan variera och hur jag kan känna mig och har känt mig vid olika tillfällen. Det är lite svårt att sätta ord på detta som jag upplevde. Men jag kände att denna energin var inget som tillförde mig något som jag inte kunde tillföra mig själv. Jag kände hur den var begränsad på ett sätt som jag själv inte är. Den kändes inte som låg energi, men inte som om den höjde min energi, den kändes monoton samtidigt som den på sätt och vis kändes okey, men tydligast var hur den hade gränser som jag inte har när jag upplevt liknande energier som faktiskt varit lättare och behagligare.

Som pricken över i, så väcktes dessutom då minnet från ett annat tillfälle då jag gick utbildningen till esoterisk rådgivare, dimensionsmedium och änglamedium. Det handlar om en energiupplevelse som frekvensapparaterna inte är ens i närheten av.

För att bäst förklara det jag precis skrev, så måste jag backa tiden en aning och berätta om energin som jag under många år brukade uppleva, och vara så van vid att jag kanske tagit den för given, nästan så att jag ibland inte ens tänkt på den. Jag skriver brukade, eftersom jag slutade uppleva den energin då jag började använda frekvensapparater.

Det jag menar är upplevelsen jag brukade ha i det ögonblick som jag vaknade på morgonen, och tydligt erfor hur en subtil, underbar energi släppte i samma ögonblick som jag vaknade. Denna underbara energi fick jag erfara vid ett tillfälle under ovan nämnda utbildning. När vi skulle göra kanalisering, och nu är det inte energiavläsning som jag menar. Under kanaliseringen tittade jag vid ett tillfälle åt vänster och såg tydligt en stor vit vinge som nådde ända ner till golvet. På frågan vem det var, blev svaret att det var ljusets ängel.

I samma ögonblick som denne sedan lämnade mig så erfor jag exakt samma känsla som jag i många år brukat uppleva i det ögonblick jag vaknat på morgonen. Det var en aha känsla.

Frekvens apparaterna har visat mig vad jag redan har, tack.

Däremot fortsätter jag använda min BEMER och min IteraCare. Det är inga frekvensapparater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + ett =

Frekvens apparater – utvärdering
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.