Misstag och att känna sig misslyckad.

Arbeta med din egen vibration
03/11/2021
Nyheter
08/11/2021

Misstag eller att känna sig misslyckad, är det något du själv känner igen eller har kanske någon till och med sagt det till dig?

Genom åren har jag träffat många människor som faktiskt känt sig misslyckade av olika anledningar. Det kan ha varit yrkesrelaterat, privat, i relationer, skolan etc. De har upplevt att de gjort många misstag i sitt liv å känner sig misslyckade och inte tänkt så positiva tankar om sig själva. Jag skulle vilja vända dessa ord till något positivt istället.

Att göra ett misstag, det har vi nog alla gjort någon gång i livet. Men frågan är hur vi ser på det efter!? Vad lärde vi oss av detta misstag och vad kan vi göra annorlunda nästa gång? Många gånger kan ett misstag leda till att vi växer som människor om vi kan se på det genom frågeställningen ovan. Att känna sig misslyckad, som jag ser på det är att du har försökt att göra något istället för att inte göra något alls. Men ta lärdom av vad du gjorde som gick fel och gör om på nytt. Till slut kommer du att lyckas och den känslan är så mycket roligare än känslan av att misslyckas och speciellt om du låter det dra ner dig.

Jag har en person i min närhet som inte lyckades med skolan och som många gånger känt sig misslyckad pga av det. Personen har en diagnos och har behövt olika hjälpmedel/stöd i skolan. När vi samtalar kring detta så brukar jag säga att det är inte du som är misslyckad utan skolan som inte kunde tillgodose dina behov och ge dig rätt hjälpmedel å stöd. Så jag anser att skolan är de som misslyckats just i detta fall. Många gånger klandrar vi oss själva och visst är det lätt att göra så. Men titta på helheten och se vad det var som orsakade att det gick fel. Då tar du också ansvar för dina handlingar.

Jag tror att det finns många som kan känna igen antingen sig själva eller någon annan i detta. Men hur vi tänker om ordens betydelse och hur vi kan vända dem till något positivt betyder otroligt mycket för oss. Det gör att vi vågar testa det vi tycker oss ha misslyckats i igen för att till slut lyckas.

Så finns du där ute och känner dig misslyckad, så våga ta steget att prova igen och igen och igen om det behövs för att just du ska lyckas! Glöm inte att ta hjälp om det behövs! Vi är alla värda att få känna känslan av att lyckas vad det än är i livet.

Så låt nu inte dina misstag stoppa dig från att göra om, för tänk på hur mycket du går miste om i livet istället om du inte vågar. Och kom ihåg att misstag är ju lärdomar och genom lärdomar utvecklas vi som individer. Så tänk vad vore du utan dessa misstag och lärdomar?

Var stolt istället över dina misstag för genom dem och det du har lärt av dem, har format dig till den person du är fram till idag!

Med dessa rader vill jag önska er alla en helt underbar start på en ny vecka!

❤️🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − fem =

Misstag och att känna sig misslyckad.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.