Arbeta med din egen vibration

Att möta sin mörkerrädsla
03/11/2021
Misstag och att känna sig misslyckad.
07/11/2021

Jag jobbar mycket med gudinnorna och dess energi och vibrationer som hjälp för att få kvinnor att finna gudinnan inom sig. Och de påpekar hela tiden att deras högsta önskan är att alla kvinnor ska få känna sig vackra och bekväma i sina kroppar och att det är en stor sorg hos dem att se att så inte är fallet.

Det är så lätt att hamna i sin egen bekvämlighetszon inom både sitt utseende och inom resten av sitt liv. Detta kan leda till stagnation och är aldrig bra. Att prova ett plagg som du aldrig tidigare provat, hitta en ny hårfärg eller prova något tips från den här boken kan vara första steget till större förändringar i ditt liv.

Helt plötsligt ser du något nytt där i spegeln som inspirerar dig till att ta några nya steg till en positiv riktning i ditt liv. Du stärker dig själv och börjar fundera över förändringar som leder till att leva ännu mer i din sanning.

Det kanske låter för bra för att vara sant att nya kläder eller hårfärg kan bidra till att du tar för dig mer av livet, men jag har sett det hända så många gånger.

Så att yttre skönhet kan vara en bidragande faktor i vår personliga utveckling är jag den första att skriva under på. Det handlar inte om att klä sig uppseendeväckande utan att om våga vara vacker och ta plats samtidigt som att du hittar de färger och former som resonerar med dina egna vibrationer just nu och hjälper till att höja dem.

Vad ger du för intryck med din stil nu? Som den speciella och unika person du är eller som någon som inte gillar sig själv särskilt mycket? Eller du kanske till och med omedvetet klär ned dig själv för att du inte vågar vara vacker, synas, ta plats och vibrera i dina allra högsta energier.

Vi kliver upp ur sängen varje morgon. Duschar, smörjer in oss, fixar håret, klär på oss och kanske lägger vi lite makeup. Oftast gör vi det av bara farten och använder det vi brukar utan att lägga någon stor vikt vid det men tänk på att de val vi gör på morgonen sätter stämningen för hela dagen. Använder du dofter som får dig att känna dig glad och positiv eller dofter som kanske stödjer och balanserar ditt baschakra så att du känner dig trygg och jordad?

Sätter du på dig kläder som med sina färger och former får dig att känna dig vacker, balanserad och i rätt vibration?

När du bestämmer dig för att vara stolt över hela dig och visa världen vem du är, då är det också lättare att framhäva just det som gör dig unik.

Vår vackra personliga utstrålning får vi när vi tycker om oss själva och accepterar oss som vi är. Det fungerar inte att föra ett dagligt krig mot vår kropp det tar alldeles för mycket energi av oss och skänker absolut ingen positiv energi till våra kroppar.

Vi måste ta ansvar för att programmera om våra tankar till att vi är bra och duger precis som vi är och fokusera på det som vi verkligen gillar hos oss själva.

Vi måste omfamna alla delar av oss själva och vi behöver älska såväl vår styrka som våra svagheter. Våga göra saker på vårt eget sätt, vara trogna oss själva och inte bli en blek kopia av någon annan.

Skratta med den vackra kvinnan i spegeln som du ska leva med resten av livet med, ge henne den kärlek som hon så väl förtjänar. 

Du kommer att kunna läsa mer om detta i min bok, Soulstyling by Marina Thorzelius

Den är nu på tryckeriet och släpps snart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − tre =

Arbeta med din egen vibration
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.