Hur jag arbetar som Esoterisk Rådgivare, Dimensionsmedium och Änglamedium.

Tror du på mirakel?
30/09/2022
Kan du känna vilken trisslott det är vinst på?
29/10/2022

Jag tänkte berätta lite om hur jag arbetar som Esoterisk Rådgivare, Dimensionsmedium och Änglamedium.

Jag vandrar i alla de olika dimensionerna för att hämta information från de varelser som lever där. Jag hämtar även kunskap som jag får utav dem. När jag tex gör en energiavläsning, andliga guider och änglar, får du information om vilka som finns i de olika dimensionerna samt att jag får budskap och råd till dig. Jag läser också av dina sju chakran och hämtar information, råd och tips till dig genom dessa.

Jag tittar var dina hjälpänglar befinner sig runt dig, och jag får budskap samt råd till dig från var och en av dem. Vi har alla hjälpänglar med oss från födseln och vi kan ha olika många. Det mest vanliga är att vi har fyra stycken runt omkring oss. Våra hjälpänglar är i ungefär samma storlek som oss själva. De har inte lika stora vingar som tex våra ärkeänglar. Detta pga att de ska kunna finnas runt och med oss hela tiden. Du får information om vilka andra änglar du har runt dig samt budskap från dem.

Jag tar reda på vilka kraftdjur du har och du får information om hur du tex kan använda dig av kraftdjuren och deras egenskaper. Jag möter dina andliga guider i deras dimension och tar reda på hur länge de gått med dig, information om dem samt budskap till dig.

Detta är den största energiavläsning jag gör och jag möter kraftdjur, skogsväsen, gudinnor, andra sidan, andliga guider, hjälpänglar, healingänglar, andra änglar, galaktiska guider, uppstigna mästare, ärkeänglar och ditt högre jag som alla ger mig information samt budskap till dig. Jag gör även andra energiavläsningar som tex enbart dina hjälpänglar, sju chakraavläsning och relationsavläsning. Alla energiavläsningar gör jag på distans.

Jag arbetar även med rådgivning och coaching och kombinerar då det esoteriska med vanlig rådgivning/coaching. Detta ger oftast en djupare och större förståelse.

Jag använder mig av Akashabiblioteket, Änglabiblioteket, Gudinnebiblioteket, Mästarbiblioteket och Galaktiska biblioteket. Här i de olika biblioteket hämtar jag bla svar på frågor du har.

Jag tittar på dina tidigare liv och jag tar fram dina styrkor, svagheter samt lärdomar från de olika fyra liven. Jag tittar också på ett av dina framtida liv.

Jag arbetar med andra sidan på så sätt att du som klient ska kunna få ett bra och läkande avslut med dina nära och kära som lämnat jordelivet. Jag bjuder in dem eller någon specifik person som just du vill ha kontakt med där du får möjlighet att ställa frågor och få svar.

Auramålning går till så att jag målar av din aura och sedan tolkar jag den. Du ligger eller sitter ned när jag gör denna och sedan får du målningen samt tolkningen. Detta gör jag oftast på distans.

Jag lägger även Änglakort där jag svarar på dina frågor genom att ha kontakt med en ängel.

Guidad meditation både enskilt samt i grupp där du får en avkopplande stund. Jag har meditation ca två ggr i månaden fysiskt men även online. Vi behöver alla komma ned i varv och släppa stress och måsten som vi har inom oss.

Kosmisk Omprogrammering är en healing som verkligen går in på djupet. Den kallas healingens Rolls Royce. Det är 21 behandlingar i en som arbetar i ditt energisystem 2-8 veckor.

Förutom detta håller jag även kurser av olika slag tex Reiki, Änglamedvetande och nyhet för 2023 är att jag kommer starta upp en 1-årig utbildning till Esoterisk Rådgivare, Dimensionsmedium och Änglamedium.

För mer information, frågor eller om du vill boka någon av mina tjänster kontakta mig via mail: mankristallensreiki@gmail.com

Du kan också läsa mer på min hemsida www.mankristallensreiki.se

Varmt Välkomna!

❤️🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − sjutton =

Hur jag arbetar som Esoterisk Rådgivare, Dimensionsmedium och Änglamedium.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.