Det solvarma hallonen

Livet är ingen rallytävling
29/07/2021
Änglabudskap vecka 31
02/08/2021

Vill bara ge en påminnelse om hur viktigt det är att se det enkla i livet.

Livet är ju som livet är, oftast bara en raksträcka med några smågupp upp eller ner. Men så dyker det ibland upp större gupp. De uppåt är ju lätta att ta. Men de nedåt, är ju inte så kul. Där kan det vara lätt att fastna.

Jag har lärt mig att släppa problem jag inte kan påverka, men de kan ändå ligga i bakhuvudet och skava, som en extra tyngd. Poppar upp då och då.

För några dagar sedan var jag ute i min trädgård, brukar ta en tur runt och se hur det växer. Ni som har trädgård vet att det kan hända mycket på kort tid.  😀 

Stannar vid hallonbusken där det fanns flera mogna bär. Plockar av några och stoppar de i munnen. Dom var alldeles varma av solen. Plötsligt översköljs jag av en sådan lycka och tacksamhet.

Alla problem bara försvann!

Det var jag, de solvarma mogna hallonen, solen och grönskan i trädgården.

Tacksamheten över att få stå i just min trädgård och ha lyckan att få varma hallon. Det suddade bort allt.

Problem försvinner ju inte bara, de finns kvar. Men de mjukas upp. Just nu kan jag bara plocka fram minnet av den upplevelsen, för att få tillbaka känslan.

Saker blir lättare.

Så stanna upp. Hör, se, känn. Vad finns i din närhet som ger dig just den känslan. Solen på en våg, fågelkvitter, sol och vind i ansiktet?

Stanna upp och var i just nu en stund. Spara sedan det minnet i hjärtat.

Spara och plocka fram när det tunga dyker upp och skaver lite.

Hoppas ni får en fin dag i dag och ut och samla upplevelser av det enkla i vardagen. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =

Det solvarma hallonen
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.