Änglabudskap vecka 31

Det solvarma hallonen
31/07/2021
Varför jag valde att utbilda mig till Reikilärare!
03/08/2021

Några dagar är jag och dottern ensam hemma medan resten av familjen är på fjällvandring. Det är så mysigt att få lite mor och dotter tid. Att sitta och äta bara hon och jag och småprata om livet och tjejgrejer. Jag inser att det är dessa små stunder som är viktigt och som jag måste värna om dem. Min dotter är öppen med det mesta och vi har en bra relation. Jag har försökt att stärka henne att bli självständig och ha självförtroende  och en stark självkänsla. Och älska sig själv. Jag tycker att hon gör det och hon går sin egen väg, vilket jag är glad för. Jag önskar att jag själv fått den peppningen och stöttningen när jag själv var ung. Det fick jag inte. Jag tror att det är viktigt att stärka barns självkänsla, att de tror på sig själv och tror sin egen förmåga. Peppa! Jag har försökt att ge mina barn den möjligheten. Det är något som jag själv fått jobba med i vuxen ålder. I dag har jag hittat det. Det är viktigt att älska sig själv och ha självkänsla.Att respektera sig själv.

 

“Kärlek, glädje och harmoni ska vara det som genomsyrar ditt liv.

Bråk och stoj ska bara vara på skoj.

Lev livet i dag.

Uppskatta dig själv.

Du är värdefull, du är den ända som kan vara just du.

Känn glädje, att du får äran att vara just du.

Känn kärleken till dig själv.

Låt din kärlek ge dig harmoni, en lättsam känsla du mår bra av.

Försök att få den att bestå.

Gör det bästa som du kan.

Älska dig själv. hitta balans och harmoni och respektera dig själv.”

 

https://www.karinholm.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =

Änglabudskap vecka 31
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.