Behöver du skydda dig? och hjälp mot energivampyrer

Stjärnresor – Ny kunskap
13/02/2023
Hur är det att få en bröstcancer diagnos och samtidigt få klassisk japansk Reiki
24/02/2023

Vad innebär det när man behöver skydda sig? När man skapar beskydd som medium och under energiarbete?

Den som känner ett behov av att skydda sig upplever sig ofta utsatt för fara. Det betyder i princip att du har en svag personlig energi och extremt dålig självkännedom. Vi behöver skydda oss mot mycket i samhället, alltså skydda vår fysiska kropp så den inte går sönder eller blir skadad. När jag talar om självkännedom då handlar det om oss som dimensionella varelser med 100% kunskap om vår hjärnkapacitet och att kunna använda den inte endast 10% som många gör idag.

Men det är väldigt vanligt att medium talar om skydd och det innebär att de inte har någon som helst energimedvetenhet. De kan inte skilja på lätt och tung energi och de kan då inte heller få en dimensionell förståelse.

Under den mediumutbildning som jag har där jag utbildar dimensionella medium är steg 1 helgen en kunskap om energimedvetenhet vilket får dem att växa på ett personligt plan. Steg 3 när man fördjupat sin kunskap om energimedvetenhet då får man lära sig hur olika dimensioner känns. Då behöver de aldrig skydda sig de vet hur de ska skapa flöde i livet.

Ett medium som behöver skydda sig och då talar jag inte om skydd på den fysiska kroppen utan de behöver skydda sig för att de påverkas av omgivningens känslor och tankar. Dessa medium har ingen energimedvetenhet eftersom de inte kan skilja på vad som är vad. De kan inte skilja på demoner, entiteter, Fas 1 alien från änglar, andliga guider och högre jag vibrationen. För skulle de kunna det så skulle de kunna förändra den vibrationen som är låg hos dem till en hög.

Men det är klart om allting är “andekontakt” “andevärlden” “andar” få förstår man ju inte skillnaden.

Många pratar om beskydd och att stänga chakran. Det visar också vilken okunskap det finns om vad chakran är och vilken funktion de har. Om vi stänger chakran så dör vi eftersom det är där igenom som livsenergiflödet finns. Vilket innebär att om du stänger dina chakran får du en sådan låg frekvens att en massa negativa energier, tunga varelser ser dig, du kommer att känna rädsla för de kommer nära dig. Enda sättet att slippa bli utsatt för negativa energier är att lära sig skilja på vad som är vad. Med negativ energi menar jag i detta sammanhang väldigt tung energi som skapar tunga känslor och ibland också ångest och negativa tankar inom människor.

Det finns ingenting som heter energivampyr utan det handlar om att människor inte kan sätta gränser och känner inte sin egen energi. Då skyller man på andra och säger att de tar ens energi eller att de är energivampyrer. Fast i själva verket har de ingen som helst självkännedom och ingen kontroll på vad som är dem själva och andra. För den som har självkännedom behöver inte skydda sig utan är och blir stark i sin personliga kraft.

Välj därför terapeuter, medium och medmänniskor som tror på flöde istället för skydd. För när du skapar flöde så får du automatiskt en hög vibration. Men då behöver du förstås sluta leta upp hemsökta hus och spöken för det är oftast bara astral känsloenergi och varelser som finns i dimensioner dit vi människor inte ska gå. Skapar du flöde kommer du alltid att hålla en hög vibration, dra till dig människor med höga vibrationer och det visar att du har en god självkännedom

Den nya ljusutbildningen Högre uppvaknande® där kommer vi att utforska detta i 8 dagar med tekniker för ljusarbete 100%. Vem behöver spökjakt och hemsökta hus när vi kan leva i en hög vibration av ljus och flöde? Vi väljer alla vår verklighet! eller hur.

Den som behöver beskydd och skydda sig saknar.

 • Energimedvetenhet
 • Självkännedom
 • Kunskap om vibrationer och frekvenser
 • Kunskap om olika dimensioners varelser och deras vibration
 • De är rädda, lyssnar på egot och låter egot styra dem
 • De är känslostyrda människor
 • Det är mentala människor som fastnat i loopar i tidigare erfarenheter
 • Ingen energikunskap
 • Dessa människor är ofta traumatiserade
 • De har en svag personlig energi
 • Förväntar sig ofta att andra ska ta ansvar för deras känslor

Att bädda in i ljus och tro att du får personlig kraft och skydd är en illusion .Därför att varje dimension har sitt eget ljus och det inre ljuset det starkaste ljuset som inte behöver skydd utan som är i flöde kan man inte uppleva när man tror på skydd och beskydd. Den som är rädd för mörker och behöver skydda sig för något mörker den känner inte sitt eget ljus.

Min rekommendation: Lyssna inte på ljusmeditationer från de människor som anser att de behöver skydda sig för de har ingen aning om vad ljus och flöde är då.

I Sverige har vi felaktigt översatt ordet purification till rening. Men purification kommer från ordet katarsis som handlar om själens rening. Enda gången själen ska renas är i olika religioner när du ska gå in i ett tempel eller en kyrka. Då ska du rannsaka dig själv – din själ – dina tankar och känslor så de är helt befriade från negativa mönster. Det har man översatt inom medium yrket till beskydd. När du gör en själslig rening och befriar dig från tankar och känslor som binder dig. Då kommer du att uppleva – flöde.

Vilket i princip innebär att de som behöver skydda sig och söker beskydd sitter fast i egna tankar, mönster och beteenden.

Därför är det på steg 1 i den esoteriska mediumutbildningen viktigt att människor förstår skillnaden på energistäda intryck och vad det är och att vi aldrig håller på med att stänga ned chakran, skapa en massa begräsningar som energiskydd.

Du kan se det så här också.

Ett stängt chakra är en stängd dörr – vilket innebär att du inte får tillgång till all den information som finns i fältet omkring dig.

Träffas vi någon gång? ‘Då ska jag demonstrera och visa dig detta så du får uppleva det på mindre än 3 minuter.

Solkarina Sinnligkunskap®

Här kan du lära dig mer om chakran och då förstår du varför de inte kan stängas ned

Chakra 1   Chakra 2   Chakra 3   Chakra 4    Chakra 5   Chakra 6   Chakra 7

Öka din energimedvetenhet på den digitala kursgården

Energistäda dig dagligen

Klippa banden

Väck ditt hjärta

Chakrakunskap

Förståelse för dimensionsvandring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =

Behöver du skydda dig? och hjälp mot energivampyrer
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.