Stjärnresor – Ny kunskap

Vem är jag, min andliga utveckling och kan alla utveckla sin andlighet?
01/02/2023
Behöver du skydda dig? och hjälp mot energivampyrer
16/02/2023

Jag har i helgen gått kursen Stjärnresor för Solkarina. Jag har fått lära mig att resa med mitt medvetande till olika stjärnor och planeter. Med en speciell teknik som Solkarina lär ut så tog jag mig runt till olika stjärnor och planeter. Det intressanta är vad jag som människa på jorden kan lära utav detta. Precis som på jorden finns det liv på de olika stjärnorna och planeterna.

Jag reste först till solen där jag upplevde värmen som helt lagom varm. Jag hade förväntat mig att det skulle vara superhett där. Jag möttes av ett starkt ljus och en hög frekvens. En ljusvarelse från solen kom och mötte mig å jag uppfattade varelsen som manlig. Han la sina händer på mina kinder och gav mig healing. Efter en stund flyttade han sina händer så han hade de på var sin sida av mitt huvud. Healingen var helt otrolig, så stark. Därefter såg jag en bänk som jag satte mig på och en annan ljusvarelse kom å satte sig bredvid mig. Den hälsade mig välkommen till solen. Vi satt där och pratade en stund och jag fick veta att jag själv behöver väldigt mycket healing just nu.

En annan resa jag gjorde var till Jupiter och den var riktigt givande och spännande. När jag kommer dit så blir jag insläppt och där inne möts jag utav en kvinnlig ljusvarelse som hälsar mig välkommen. Hon visar mig runt och hon säger att jag dras dit pga av alla månar som finns runtom planeten. Vi går till en plats där vi befinner oss i mitten av alla månar och jag känner i min fysiska kropp hur det kommer energi från fem olika platser runt mig, som går rakt in i mig. Healingen är så stark och går in i varenda cell i min kropp. Hon säger att jag ska komma tillbaka för att få just healing.

Vi fortsätter prata och jag frågar hur de lever här. Hon berättar för mig att de inte alls lever som vi gör här på jorden. På Jupiter så äter de inte utan de får energi från månarna och de odlar barn tex. Jag får en insikt och en slags förståelse varför det förekommer så många olika slags missbruk på vår jord. På andra planeter har de inte sex så som vi har här, föder barn, inte heller äter eller dricker man samt spelar. När en person som levt här på jorden dör och återvänder så säg att den återföds till en annan planet och efter det livet till ytterligare en annan planet. Jag tror att själen längtar efter att få äta, ha sex, föda barn, dricka olika drycker, att spela på olika saker och den kan ha väntat flera hundra år på att få komma till jorden och få göra detta. Väl här så går det över styr och beroendet skapas. Jag är totalt medveten om forskning kring gener för att bli beroende men jag tror att detta också är en bidragande orsak.

Vi fortsatte att prata och hon berättade att vi människor på jorden är skapade att kunna utföra så mycket mer än vi gör idag. Detta har jag tänkt mycket på och även skrivit om tidigare att jag tror det med tanke på att forskningen visar att vi använder 10-15% av vår hjärnkapacitet. Hon sa bla att vi kan använda vårt inre och förflytta oss vilket de inte kan. Jag hann inte få mer information kring oss människor men jag kommer att resa tillbaka och utforska detta mer.

Det är fantastisk hur vi människor kan få till oss kunskap på detta vis. Att också under kursen höra de andra deltagarna redovisa sina resor och vad de upplevt var ett stort plus. Detta gav mig ännu mer kunskap och även blodad tand till att resa mer. Mina andliga övningar som jag gör varje dag kommer nu att utökas med stjärnresor och jag kommer att resa till olika platser och söka nya kunskaper och lärdomar. Det är så spännande med den Kosmiska kunskapen och hur den kan utvecklas samt utveckla mig som människa. Jag känner också att denna nya kunskap kan jag använda i mitt arbete som Esoterisk Rådgivare och Dimensionsmedium.

Har du blivit nyfiken på att kunna resa med ditt medvetande kan jag varmt rekommendera kursen Stjärnresor med Solkarina!

Önskar er alla en fortsatt fin dag!

❤️🙏

Katarina Gustafsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + elva =

Stjärnresor – Ny kunskap
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.