Vårens härliga färger

Samtalet är en viktig del av det inre läkandet
25/02/2023
Spelet med oändliga möjligheter
20/03/2023

Mot en ny årstid och det innebär oftast nya plagg och färger i garderoben, När jag skriver det här så snöar det utanför mitt fönster. Men det är definitivt vår i luften. Underbart, våren är min bästa årstid.

Modemagasinen och butikerna fylls med vårkläder i härliga färger och jag hoppas verkligen att du inspireras till att välja in mer härliga färger i garderob och inredning.

Färger för mig hjälper mig att befästa min önskan för dagen. Färger innehåller de mest fantastiska energier och vibrationer som kan hjälpa oss att få in mer av det vi önskar i vårt liv. Som att arbetat med affirmationer och visualisering fast ännu mer kraftfullt.

 

Jag kommer att i min vårgarderob satsa på färger som rosa, orange och blå.

Rosa för att föra in mer lätt glädje, ännu mer självkärlek och göra det lättare för mig att våga släppa taget ännu mer. Och förstås att plocka fram min feminina sida ännu mer.

Orange för att vara kreativ, spontan och göra det från ett ställe av självkänsla och optimism.

Blå för att skapa från min kreativitet från ett stabilt och lugnt sinne.

 

Olika färger kan hjälpa dig att förändra ditt fokus för dagen, höja din sinnesstämning och hjälpa dig att balansera dina chakran. Vilket fantastiskt verktyg det är!

Så hoppas att du väljer in mer färg i ditt liv i vår. Vilka färger känner du att du behöver mer av just nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − sex =

Vårens härliga färger
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.