Ta tillbaka din energi

Kan du och jag skilja på skuldkänslor och skamkänslor?
08/02/2022
Så upplevs en Reikibehandling
18/02/2022

Samlar du ihop din energi varje dag? När man är mitt i vardagen och kanske har äldre föräldrar som behöver hjälp, arbete, olika aktiviteter, barn och kanske barnbarn och allt det andra som behövs för att få livet att gå runt. Tänka ut vad som ska handlas och lagas till middag. Är du företagare så kanske du behöver tänka på vad som ska läggas ut på sociala medier och annan planering. 

Då är det lätt att man lägger allt fokus utanför sig själv och splittrar sin energi. 

Det gör att du är helt uttömd när dagen är slut. Men att göra någon enkel övning för att samla ihop och ta tillbaka energin kan göra en stor skillnad. 

Den jag tycker ger mig mest effekt är att bara lägga händerna över mitt hjärta några gånger under dagen, ta ett djup andetag, ta tillbaka fokuset och energin till mig själv. Ställa mig själv frågan -Vad behöver jag just nu?

Det kan vara en sådan enkel sak som att jag behöver dricka ett glas vatten, eller bara få sitta och blunda i två minuter.

Den lilla grejen som jag gör med intentionen att hämta hem min energi till mig hjälper mig mycket och jag hoppas att du provar för att se vad du själv tycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − sex =

Ta tillbaka din energi
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.