Esoteriskt rådgivare & dimensionellt medium & Änglamedium via ZOOM

Esoteriskt rådgivare & dimensionellt medium & Änglamedium via ZOOM

Hela programmet pdf

Program hemsida

Vad innebär det att vara en esoterisk rådgivare? Esoterisk betyder ”dolt” som esoterisk rådgivare och dimensionellt medium får du lära dig hur du hämtar information från olika dimensioner en  kunskap som är dold för de flesta. Mystiker och filosofer har i alla tider haft den här kunskapen om människan, den finns också hos flera Indiska yogis och gurus.

Detta är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta som dimensionellt medium, använda dig av kunskaperna i ditt nuvarande yrke eller lära dig mer om dig själv och göra en djupgående resa i personlig utveckling.

Vi utgår från 144 olika dimensioner och det som vanligtvis kallas för 12 chakra. Böcker och litteratur hittar du här.  Vi träffas 7 helger under ett år via ZOOM där du stegvis guidas i ett högre uppvaknande och en förståelse för vilken information och kunskap de olika dimensionella världarna har. Varje kurstillfälle kostar 2500 kr och faktureras inför varje helgträff. Vid varje kurstillfälle är det genomgång av övningar från föregående, frågor, föreläsningar, intoningar och meditationer, övningar på varandra med samtal. Du kommer sedan att öva i hemmiljö de tekniker och metoder vi övat på och gått igenom under helgen.

Ett duktigt medium håller inte på med husrensningar, jagar spöken och andar eller pratar med döda. Ett duktigt dimensionellt medium har förståelse för varelser i olika dimensioner och buntar inte ihop dem som spöken eller döda andar. 

Datum

11 - 12/maj-2024
Expired!

Tid

09:00 - 17:00

Kostnad

2,500 kr

Mer info

Läs mer
Solkarina Sinnligkunskap®

Arrangör

Solkarina Sinnligkunskap®
Telefon
+46768069755
E-post
solkarina@sinnligkunskap.com
Webbplats
https://www.solkarina.se
Läs mer

Bloggarkiv

Comments are closed.

Esoteriskt rådgivare & dimensionellt medium & Änglamedium via ZOOM
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.