Vi blir som vi umgås

Kroppens subtila energisystem
06/07/2021
Avsnitt 142: Boken Rosenhealing för att skapa höga vibrationer och flöde i sinnet
07/07/2021

Ett begrepp vi säger men vad innebär det egentligen? Jag väljer mina vänner noga, vilka jag umgås med och vilka jag tar goda råd av. Jag vill nämligen inte påverkas av människor som är småsinta, arga till sin personlighet, sådana människor som hela tiden tror att de vet bäst och bär på sanningen och människor som inte ser människan i människan. Något jag lärt mig sedan jag började med rådgivning och kurser är att alla människor bär en ryggsäck vilket innebär att alla människor har en historia som kan berättas, som kan ge dem smärta och som ibland värker och gör ont. Det finns nog ingen människa som inte prövats i livet. Det finns två sätt att regera när vi utsätts för prövningar i livet. Vi kan välja att bli bittra, arga eller hämndlystna eller vi kan välja att gå vidare och bara vara glada och lyckliga. Jag har lärt mig av alla människor jag mött att det finns ett sårbart inre barn hos dem alla och det har gett mig respekt för människor. Men sen finns det ändå människor som hela tiden är arga, hela tiden pratar illa om andra och skriker och använder väldigt hårda onödiga fula ord om andra. Sådana vill inte jag påverkas av.

Därför säger jag vi blir som vi umgås.

Jag vill ju umgås med människor som vågar känna känslor, vara sårbara och samtidigt kan stå upp för sig själva. Men jag vill också umgås med människor som inte bara är vänliga på ytan utan också är vänliga och mänskliga djupt in i sina hjärtan. Sådana människor som faktiskt är lite lagom. Jag gillar lagom för då är man inte extrem för det är de extrema människorna som oftast är de mest arga. Jag gillar bilden av gungbrädan för den påminner mig om att inte bli för extrem, vara för mycket aktivist utan lugnt och vänligt navigera fram i livet vara i balans och söka balans. Att inte ändra umgänge, filosofi eller förhållningssätt lika tvärt som du byter sida på en gungbräda utan med balans hela tiden navigera i vänlighet genom livet och våga se båda sidor. Då får du all tid i världen att medvetet välja vem du följer och vem du vill vara. Har du funderat på vem du umgås med och varför? Vad du påverkas av och hur? Vad är det som väger din gungbräda åt det enda eller det andra hållet? Vem vill du vara?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 8 =

Vi blir som vi umgås
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.