Vem är jag, min andliga utveckling och kan alla utveckla sin andlighet?

Ny poddserie om de olika gudinnorna
27/01/2023
Stjärnresor – Ny kunskap
13/02/2023

Vem är jag, Katarina Gustafsson, och vilken är min andliga utveckling och kan alla människor lära sig detta eller är det bara vissa? Förr pratade man ofta om spåtanter, sierskor, och att vissa hade gåvan. Kan du se dessa personer framför dig? Många gånger på i bilder och filmer visasdes en kvinna med en kristallkula som antingen satt i en vagn eller tog emot människor i ett speciellt inrett rum.

Nåväl vem är jag då? Jag kommer från en släkt där flera av oss har olika egenskaper som klarkännande, klarvetande, klarhörande, eller klarseende. Min mamma såg första gången då hon var fyra år och såg då en man som hade en arbetarkläder och han drog en kälke på en väg mitt i sommaren. Vid ett annat tillfälle såg hon också sex stycken tanter som bar en bår i en hage mitt emot logen där hon bodde. Dagen efter fick de besked att deras granne dött. Varsel tror jag detta var även om hon var så ung. Jag vet att en av mina mostrar får varsel genom att en man med svart lång rock visar sig för henne när någon av våra släktingar eller nära vänner ska lämna jordelivet. Senast var den kvällen när min Pappa dog senare under natten

Åter till mig, en kväll när jag var i femårsåldern så såg jag småtroll i vår hall och jag blev jätterädd för dem. Efter denna händelse så stängde jag av eftersom jag inte var redo för att se det esoteriska. Jag blev äldre, la detta bakom mig. När jag gick i mellanstadiet minns jag att jag kunde sitta på lektionen och titta ut genom fönstret och plötsligt var jag någon annanstans. Ibland såg jag mig själv flyga omkring. Minns att min mamma hemma kunde säga till mig att sluta dagdrömma när jag inte svarade på tilltal. Jag förstår idag att jag dimensionsvandrade utan att veta vad jag gjorde. I början på tonåren minns jag att mina sanndrömmar började och jag hade många gånger sk deja vu upplevelser. Mitt intresse för det andliga blev stort och jag minns att jag sökte likasinnade. Jag hade en vän som var otroligt duktig på energiavläsningar. Jag minns när jag lärde känna honom och han frågade om han fick beskriva mitt rum. Han hade aldrig varit hemma hos mig och visste inte var jag bodde. Han bad om att få hålla min hand och sen kom informationen å han beskrev hela mitt rum hur det såg ut. Både med färger, möbler, och tapeter etc. Jag minns att jag blev fascinerad och var med vid flera gånger när han gjorde det på andra vänner. Han använde också pendel i form av en halskedja och ring i guld. Jag fick ställa frågor som han hämtade svar på. Självklart tyckte jag detta var både spännande och intressant och ville lära mig mer. Jag slukade all kunskap jag kom över.

Tiden gick och livet fortsatte, jag gick ut från gymnasiet och började studera på Lärarhögskolan i Linköping. Studierna tog all tid men jag kunde fortfarande få till mig saker via drömmarna. Ibland visste jag bara och jag kunde inte förklara hur eller varför jag visste något. Det var sån stark känsla och jag förstår idag att mitt klarvetande utvecklades. Ibland kunde jag säga saker som jag snabbt glömde tills någon vän påpekade hur kunde du veta vad som skulle hända? Det kunde röra sig om till upp över 1 år innan händelsen och ofta handlade det om tillökning i familjen. Men det handlade även om andra saker fast då kortare tid innan.

Vid ett tillfälle då jag var 11 år var jag på semester med min familj. Vi bodde i en stuga nära norska gränsen och mina föräldrar bestämde att vi en dag skulle åka till Oslo. När vi kommer in i Oslo ser jag mig omkring där jag sitter i bilen och säger ‘här har vi varit förut”. Nej säger mina föräldrar men jag står på mig och berättar hur omgivningen ser ut om vi fortsätter åka uppåt och svänger vänster. Det stämde och min mamma utbrast “hur kunde du veta det unge”. Då visste jag inte men idag vet jag att det berodde på och var kopplat till ett tidigare liv.

Jag var en sökare som letade efter kunskap, information och likasinnade. I sluter på 90-talet så kom jag i kontakt med en kvinna som healade, la tarot, tog fram tidigare liv mm. Jag bokade olika tjänster hos henne bla healing. Efter jag fått den så sa hon till mig att jag kunde detta själv för jag har så otroligt mycket änglar runt mig. Jag vet att jag alltid lagt mina händer eller min hand på de i min närhet när de mått dåligt, varit ledsna etc. Men jag tänkte inte uttryckligen att jag helade. Efter detta samtal började jag ta kontakt med änglarna och jag började även att utforska detta med healing. Jag tränade och tränade, sen efter ett tag började jag ge andra som jag kände och det gick bra.

Mitt intresse har alltid funnits så att lära mig ännu mer har alltid varit aktuellt för mig. Jag började gå kurser hos Iris Hall (känt medium från England) i slutet av 90-talet. Jag fick lära mig mycket psykometri och energiavläsningar. Iris höll stora seanser för hundratals deltagare varje gång och hennes kurser skulle leda till att vi som gick dem också skulle hålla seanser. Men det tog emot på nått sätt inom mig och jag släppte detta å la det bakom mig. Jag kunde just då inte ta på varför det tog emot eller varför jag kände som jag gjorde. Livet kom emellan ett tag men jag fortsatte att jobba med healingen. Jag funderade långt efter mitt beslut om varför jag känt som jag gjorde och faktiskt härom dagen kom fram till att jag är mest intresserad av att hjälpa andra människor. På den tiden såg jag inte hur jag skulle kunna hjälpa en person eller flera personer genom en stor seans. Idag har jag mer kunskap och ser annorlunda på detta.

Eftersom jag under väldigt många år arbetat med healing kände jag att jag vill utvecklas. Att det var dags att gå in i något nytt och jag sökte på internet och hittade Reiki. Läste på och beslutade mig för att lära mig detta. Sagt och gjort det blev ingången till det esoteriska. Jag hade turen att hitta en fantastisk lärare med stor kunskap som kunde lära mig Reiki i Solkarina. Jag fick även lära mig mer om mig själv och mitt inre. När jag läst steg 1 och 2 i Klassisk Japansk Reiki eller Reiki Ryoho och hade praktiserat det ett tag beslutade jag mig för att gå steg 3. Detta innebär att jag utbildade mig till Reikilärare och Reiki Master. Jag blev så mycket mer medveten om energi både inom och runt mig.

Mitt sökande efter mer kunskap ökade igen och jag valde att utbilda mig till Esoterisk Rådgivare/Dimensionsmedium hos Solkarina. Det var en ettårig utbildning som verkligen gav mig nya kunskaper, metoder och ännu mer förståelse. Jag förstod att jag kunnat dimensionsvandra men att jag inte hade full koll på när jag gjorde det. Jag kunde vandra iväg för att tex heala någon av mina vänner som var sjuk. Jag var helt omedveten om att jag gjorde detta fram till personen ringde å berättade att jag gjort det. Idag har jag lärt mig att göra detta medvetet, jag har full koll på min egen energi. Det var också när jag gick utbildningen och fick lära mig om andra sidan som jag förstod varför jag haft ett motstånd tidigare i mitt liv när jag gick kurs för Iris Hall. Här fick jag dels lära mig en annan metod och teknik för att ta kontakt med andra sidan. Jag fick också lära mig att denna metod verkligen kan hjälpa människor i sorg att få ett fint avslut.
När jag själv varit på stora seanser så var det mest en känsla av att det var spännande och en nyfikenhet. Jag satt där och hoppades att jag skulle få något budskap och det fick jag ibland. Men jag såg inte hur jag kunde använda denna kunskap till att hjälpa andra förrän jag gick den esoteriska utbildningen. Allt har sin tid som sagt. Idag väljer jag att hålla seanser för mindre grupper eller enskilt för att just kunna erbjuda människor ett fint avslut i deras sorgeprocess.

Nu har jag arbetat som Esoterisk Rådgivare, Dimensionsmedium och Änglamedium under flera år. Jag har lärt mig mycket under dessa år, utvecklats mer inom vissa områden och kan idag se vad jag är bra kontra mindre bra på. Jag har stärkt min kontakt med änglarna ännu mer under dessa år och arbetar tillsammans med dem. Jag lär mig nya saker och får till mig nytt som jag då och då ger i form av budskap, kurser etc till er. Jag vet att jag är duktig på att dimensionsvandra, ta emot budskap både via kanalisering, automatskrift samt när jag möter varelser i de olika dimensionerna. Jag vet att jag är duktig på att hjälpa människor att läka med mina olika metoder. Jag vet också att jag är duktig på att göra energiavläsningar av olika slag. Detta är också något jag tycker är otroligt roligt och ger mig massor.

Jag är glad och tacksam över att jag under åren från jag var fem fram till idag aldrig släppte min nyfikenhet och intresse för det esoteriska. Detta har lett till att jag hittat mig själv på ett andligt plan. Jag har genom flera år av träning och utveckling hittat min styrka i de metoder jag arbetar mest med. Jag har fått en bred kunskap genom min utbildning och kan idag utföra allt jag lärt mig även om jag tycker vissa saker är mindre roliga. Eller att jag inte är lika duktig på dem men då vet jag också dels vad jag behöver träna mer på, vilken min styrka resp svaghet är. Detta tycker jag är en bra insikt att ha!

Jag tillhör också de som vågat möta mörkret och sett vad det kan göra. Jag vet vilka varelser som finns i mörkret men också vilka som finns i ljuset. Jag väljer givetvis ljuset, att vara i det, meditera med det etc. Jag har också under mina utbildningar vågat möta mitt inre med såväl styrkor som svagheter och valt att arbeta och utveckla dessa. Jag kommer att fortsätta utbilda mig för att växa som individ både själsligt, kosmiskt och personligt. Jag har även valt att vidarebefordra min kunskap och mina erfarenheter i form av kurser och utbildningar så att du kan ta del av den. För att hjälpa andra människor att också hitta sig själva på olika plan genom det esoteriska.

Detta är min resa fram till idag med det esoteriska. För att svara på frågan jag inledde med så är jag övertygad om att alla människor kan lära sig att utveckla sin andlighet för den finns inom alla människor. Jag tror människan är skapad till att kunna utföra så mycket mer än vi gör idag.

Jag är som sagt otroligt tacksam över min andlighet och hoppas att du som läst blivit inspirerad till att utforska din egen. Har frågor väckts så tveka inte att höra av dig!

Önskar er alla en fortsatt fin dag!

❤️🙏

Katarina Gustafsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + tjugo =

Vem är jag, min andliga utveckling och kan alla utveckla sin andlighet?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.