Varför jag valde att utbilda mig till Reikilärare!

Änglabudskap vecka 31
02/08/2021
Avsnitt 79: Ulrika Ekmans Reikiresa
08/08/2021

Jag läste Reiki steg 1 och 2 på distans och hade kontakt med min lärare via mail. När jag hade praktiserat Reiki ett tag så började jag fundera på att utbilda mig till Reikimaster och Reikilärare. Jag kände då att jag ville utbilda mig fysiskt och inte på distans och började leta efter fysiska utbildningar. Anledningen till det var att jag hade saknat att se olika moment, prova och känna sig för samt bolla frågor å annat direkt. Jag hittade då Solkarina som höll utbildning i den Klassiska Japanska Reikin och jag började läsa på vad detta var för någon slags Reiki. Jag förstod att det inte var samma som jag lärt mig och jag bokade in mig på Reikimaster utbildningen som hon skulle ha 6 mån senare. Jag läste mer och beställde hennes böcker om den Klassiska Japanska Reikin och insåg att jag missat en hel del när jag läst för en annan lärare. Jag tog då beslutet att läsa om Reiki 1 och 2 för Solkarina. Det är jag väldigt tacksam för idag då det visade sig att jag bla hade andra symboler som man använder vid distansreikin samt att jag fick ny kunskap och nya aha-upplevelser.

Att lära sig reiki är något av det allra bästa jag gjort i mitt liv. Dels för att jag fick arbeta med mig själv och mitt inre. Jag upplevde att jag gjorde en djupare inre resa när jag började studera reiki och fick många insikter och aha-upplevelser. Att sen ha förmågan att ge sig själv reiki som i mitt fall innebar mycket smärtlindring samt dämpa oro och ångest. Det var för mig något helt fantastiskt istället för att äta mediciner som inte är bra för kroppen. Jag kunde också ge mina nära och kära reiki och de tyckte verkligen om att få en helkropsbehandling av mig. Jag började ta emot klienter som ville ha reiki dels för att de ville få energipåfyllning men också för annan problematik som var fysisk eller psykisk.

Med all kunskap som jag hade kände jag att detta borde varenda människa ha och att alla skulle verkligen lära sig reiki. Sommaren 2019 var det dags att ta det stora steget och jag utbildade mig till Reikimaster och Reikilärare. Jag åkte till Uppsala med stor förväntan och utbildningen var helt fantastisk! Dels för att jag fått mer kunskap att förmedla men jag fann även nya underbara vänner där och en fantastisk lärare å mentor i Solkarina.

Hösten 2019 höll jag min egna första reikiutbildning och självklart var jag lite nervös och spänd. Allt gick jättebra och jag utbildade tre nya elever i Klassisk Japansk Reiki. Att inneha denna kunskap och kunna lära ut reiki är stort för mig. Att ge andra människor möjligheten att få utvecklas som individer och upptäcka allt som reiki kan göra för dem å deras nära och kära det värmer i mitt hjärta.

Varför jag valde att utbilda mig till reikilärare var för att jag önskar att alla människor får möjligheten att ta del av reiki som kan hjälpa dem i livet på många olika sätt. Reiki är inte bara att händerna blir varma utan så mycket mer som man lär sig under utbildningen. Jag tycker att det är en billig livsinvestering för sin egen hälsa och sitt eget välbefinnande. Reiki ger så mycket och du har det med dig för resten av ditt liv eftersom du kan använda reiki till så otroligt mycket.

Jag har sedan dess utbildat flera elever i såväl Reiki 1 som i Reiki 2. Jag är så tacksam för detta och för alla mina elever. Under hösten startar jag nya kurser och jag hoppas att du som läst blivit inspirerad att lära dig reiki samt hur och på vilka sätt du kan använda reikin. Du som gått utbildning hos mig är alltid välkommen att kostnadsfritt delta på mina utbildningar om du vill fräscha upp minnet i mån av plats.

Varmt välkomna!

❤🙏

Katarina Gustafsson

Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =

Varför jag valde att utbilda mig till Reikilärare!
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.