Vad gör du med din tid?

Spelet med oändliga möjligheter
20/03/2023
Därför jobbar vi inte på spålinjer
07/04/2023

Vad gör du med din tid?

Har du funderat på detta någon gång? Många gånger kan människan tänka att den har tid och skjuter på vissa saker som de tänker göra vid ett senare tillfälle. Det kan vara precis vad som helst, ringa en vän, ta ett samtal med någon som är nära, träffa någon etc. Ibland kan det vara att man vill få lätta på sitt hjärta och verkligen säga vad man tycker och tänker. Tiden är inte alltid med oss människor och ibland kan sakerna jag nämnde ovan aldrig bli av pga att tiden här på jorden tog slut för den andre personen. Därför ska du inte skjuta upp något oavsett hur litet du anser att det är. Säg det du vill säga, visa de känslorna du vill, fråga det du vill ha svar på och lev här å nu.

Tid är något vi alla har, den är helt gratis men när vi väl har använt vår tid kan vi inte få den tillbaka. Vi kan inte heller kräva mer tid utan den tid som är avsett för var och en av oss är all tid vi har här på jorden. Du kan aldrig äga din tid men du kan använda den och gör din tid så meningsfull samt utvecklande som det bara går. Kom ihåg att du kan inte spara på den utan du kan använda den. Använd din tid noga, välj ordentligt utifrån ditt hjärta vem eller vilja du vill lägga din tid på. Känn efter i ditt hjärta ifall en person verkligen är värd att lägga din tid på för om den inte är det tex bara använder dig för något speciellt så kan du aldrig ta tillbaka den tiden. Den har gått förlorad och du kan känna dig sorgsen över att du tex lät en person utnyttja dig, eller manipulera dig.

Mitt tips är att lägga bra med tid på dig själv, ditt mående, och din egen inre utveckling uran att bli egoistisk. Egot ska bara finnas i den utsträckning så vi kan ta hand om oss själva på en sund nivå Gör du det så lär du dig att känna vad som är ditt bästa, vad du kan ge till andra och vilka du väljer att släppa in i ditt liv. Du skapar ditt liv genom erfarenheter, vad du lär dig på vägen och vad du vill lära dig på vägen, genom familj, vänner, skola, arbete, arbetskamrater och genom dig själv. Låt ingen begränsa dig utan tro på dig själv och din inre kraft. Ge dig själv tid till att utvecklas till den bästa versionen av just dig själv.

Det finns människor som missbrukar tiden, som lovar andra saker som ska ske men sedan inte fullföljer det. Den tiden du använder till att vänta på någon eller att något ska ske går dig förlorad. Många gånger känner du en besvikelse inombords. Det kan röra sig om kärlek, arbete, vänskap etc. Oavsett så är ingen värd att bli lurad eller utnyttjad på/av sin tid.

Så mitt råd är att skjut inte upp din tid utan använd den väl. Säg vad som finns i ditt hjärta. Lägg ingen tid på att grubbla över saker som hänt för du kan inte ändra på det, lev här och nu, välj vad du vill lägga din tid på, planera väl, välj vilka du vill ge av din tid, ge dig själv av din tid. Värdesätt din tid och vad du väljer att fylla den med!

Önskar er alla en fortsatt fin dag!

❤️🙏

Katarina Gustafsson

#tid #härochnu #väljnoga #KatarinaGustafsson #Esoteriskrådgivare #Dimensionsmedium #Reikiutövare #Reikilärare #Kosmiskkunskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + sju =

Vad gör du med din tid?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.