Vad är själen och vad är medvetandet?

Änglabudskap Vecka 32
09/08/2021
Änglabudskap vecka 33
16/08/2021

 

Konsten att vara ett dimensionellt medium är att vara i centrum av sig själv, känna sig själv och utifrån det sedan blicka in i andra världar av medvetenhet.

Många medium gör inte det, i stället för att blicka in i en medvetenhet eller dimension så blir de den dimensionen och sitter sedan som en gren på ett träd och säger detta är verkligheten. Det är som att sitta i en buss och aldrig kliva ur den utan bara studera världen genom bussfönstret.

Vi människor består egentligen av 3 delar. Den fysiska kroppen, själen som är våra tankar och känslor det är i själen våra trosystem finns hur vi ser på världen. Och det vi ibland kallar anden, eller spirit är en andlig dimension av verkligheten där det varken finns kropp eller själ. Ofta benämner vi det som himlen eller ljus.

Genom kvantmedvetandet och kvantfysiken så vet vi idag att det finns ett fält av minnen och erfarenheter och det är vad vi kallar själen. Modern forskning och EPI genetik går till och med så långt att det visar oss hur vi kan förändra verkligheten bara genom tankar och känslor.

Genom vårt sätt att tro på hur verkligheten är formad så skapar vi sedan omedvetet på automatik en kropp. Men när vi dör så upplöses allting, vi går inte tillbaka till en samhörighet med våra anhöriga vi upplöses: Kroppen blir jord, våra erfarenheter finns i kvantfältet och medvetandet som är spirit går tillbaka till ljuset – det varken är eller inte är. Men du och jag finns inte längre utan finns i kvantfältet som ett minne en erfarenhet. Det är de du kan läsa i Akasha-biblioteket som är kvantfältets minnesbank.

När man har utomkroppsliga medvetandetillstånd som out of body då simmar man omkring i kvantfältet av erfarenheter. Det är ofta det jag kallar olika dimensioner.

Fältet av ljus är exakt den plats där du står i centrum av dig själv så spirit, ditt sanna jag och ljuset finns som en mittlinje inom dig. Sedan bygger du dina erfarenheter av själens energi och manifesterar det genom den fysiska kroppen fast du behöver inte göra någonting detta sker automatiskt.

En utomkroppslig upplevelse är därför inte ditt sanna jag, inte något du har manifesterat fysiskt utan det är en resa i olika dimensioner olika minnen och erfarenheter som finns.

Genom att vi kan expandera vårt medvetande så kan vi vara i alla dessa dimensioner samtidigt. Vi kan vara i mitten av oss själva i närvaro och medvetenhet vi kan uppleva kroppen och vi kan göra inre resor med själens erfarenheter.  Desto mer du kan expandera ditt medvetande desto mer kan du se och uppleva. Det är utomkroppsliga upplevelser.

Jag gillar inte ordet ”länka till andevärlden” därför att man inte har någon definition av vad andevärlden är för något.  Är det en ängel? Demon? En varelse från en annan dimension? Vem och vilka är ”andevärlden” och vilken kunskap har de. Var i kvantfältet finns dem?

Det går att lära sig mer för det vi kallar ”andevärlden” är nästan som att sätta sig på en buss och kliva av på en viss hållplats. För varje hållplats har en egen upplevelse, en egen själ och en egen medvetenhet. På den esoteriska utbildningen visar jag detta och visar hur du faktiskt kan uppleva olika dimensioner olika. För om du inte kan  skillnaden så vet du inte heller skillnad på ljus eller mörker och kan därför inte göra ett medvetet val att kliva ur en dimension som har en lägre medvetenhet som vi ofta kallar mörker.

Jag är allergisk mot ordet bevis för ser vi på människans historia så finns det få bevis som med tidens utveckling är hållbara. Ordet bevis används ofta för att tysta oliktänkare som tycker annorlunda. Man gjorde det på medeltiden och gör det fortfarande. För om någon säger bevis så behöver jag ju motbevisa och hur ska jag kunna veta exakt vad de lagt i vad de kallar bevis. Så det blir ett sätt att tysta oliktänkare på.

Det man kallar parallella dimensioner är exakt det som ett dimensionellt medium ser och upplever väldigt tydligt och genom det kan vi också hämta information därifrån men vi kan också välja att inte göra det. Att vara centrerad i sig själv den inre världen och ha kontakt med sin kropp den yttre världen gör att du tydligt kan se och uppleva många parallella världar. Men du kan ändå välja att inte bli eller vara någon av dem på heltid utan vara en dimensionsvandrare.

Alla människor har tillgång till astralvandring och alla människor kan lämna kroppen. Vi gör det mer eller mindre medvetet hela tiden.

Hur ofta är du inte redan på affären och handlar innan du ens är där?

Hur många gånger är du redan på semesterorten innan du ens kommit dit.

Astralvandring och dimensionsvandring är inte svårare än så enda skillnaden är att jag kan medvetet välja att göra det till affären, semesterorten eller till någon plats framåt och bakåt i tiden. Så när människor säger att de lämnar kroppen och gör ut ur kroppen resor blir jag inte så imponerad för det kan vi alla göra enkelt och gör det hela tiden. 

Att förstå medvetandet är inte så svårt inte heller så stort. Det handlar mer om att lära känna hur just ditt medvetande fungerar. Därför att den fysiska kroppen och den själsenergi med de trosystem du har kommer att påverka ditt medvetande och hur det agerar i världen. Så lär känna dig själv varför du är den du är, varför du gör de val du gör och ta ansvar för dig själv så lär du känna ditt medvetande. Vilken energi har din själ och vad använder din själ från kvantfältet?

Tyvärr så lever många med en medvetenhet som är låg vilket innebär att upp till 95% av vår medvetenhet ligger i det omedvetna.

För mig att förstå dimensioner handlar om att låsa upp det omedvetna, börja leva mer medvetet och inte fastna i trosystem. Jag gillar att åka buss och utforska olika stationer (dimensioner) men jag vet alltid var jag har mig själv, mitt hem min plats alltså vem jag är. Visste jag inte det skulle jag sitta i en buss hela dagarna och tro att verkligheten är vad jag ser i bussen utan att se garaget den är parkerad i när den är hemma. Utan att möta olika dimensioner och parallella världar vid olika hållplatser.

Så lämna kroppen det gör vi alla medvetet eller omedvetet och för mig är det också det som är skillnaden på att vara uppvaknad eller sovande.

Podcast Solkarina Sinnligkunskap®

Hemsida www.solkarina.se & www.sannessens.se

Utbildning till esoterisk rådgivare & dimensionellt medium & änglamedium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =

Vad är själen och vad är medvetandet?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.