Vad är ett andligt uppvaknande?

En eftermiddag för energimedvetenhet
30/04/2022
Gudinnornas fantastiska värld
05/05/2022

Vad är ett andligt uppvaknande? Det talas så mycket om detta från olika håll, olika medium, personer som gjort ett andligt uppvaknande. Men vad innebär det?
Är det att förstå att det är ljuset man ska följa eller att man har en roll att spela när jorden ska gå under 2026? Det kommer många budskap om vad ett andligt uppvaknande är och du behöver ta ställning till detta själv. Vad innebär ett andligt uppvaknande för just dig?

För mig handlar det om att utveckla den kunskap jag har och lita på min intuition. Att vara sann mot mig själv och se mig själv som jag är med allt som är jag, min potential, den kunskap jag hitills har, ödmjukhet, fel, brister, ja allt som är just jag. Jag är en ljusvarelse som lever just nu på jorden å kallas för människa. Jag är öppen för ljuset och lär mig kontinuerligt att utveckla det. Jag använder denna kunskap till mig själv, mina nära och kära och till mina klienter å elever. Jag lär ut det jag kan till andra så de också kan öppna upp sig mer för ljuset och göra ett inre arbete/resa.

Ett inre arbete är ju en stor del av vad andligt uppvaknande handlar om. Att våga möta sig själv och göra sig sårbar. Se egot och ta bort så mycket som möjligt av det och bara ha det som behövs av egot kvar. Vi kan inte leva utan vårt ego, då skulle vi inte fungera. Att sträva efter att vara sitt bästa jag, sitt sanna jag och agera utifrån det. Att bejaka sitt inre barn och ta lärdom från det. Ett inre uppvaknande är ju också att lära sig använda klarseendet, klarhörandet, klartänkandet och klarvetandet, meditation samt gå olika andliga kurser. Att använda sin kunskap till sig själv i vardagen.

Jag har varit med i olika andliga grupper som finns på internet och i dessa kommer det dagligen budskap om olika saker. Påståenden om att jorden ska gå under 2026, vad du ska tänka på, hur du ska vara mm. Där var jag tvungen att gå in i mig själv och känna efter i mitt inre om allt som kom kändes rätt och om det fanns med i min sanning. Jag upplevde att jag blev matad av så mycket olika teorier och annat så det blev för mycket. Jag började sålla i vilka grupper jag ville vara kvar i för att begränsa flödet. Jag letade efter en lärare och mentor som passade mig. Jag tyckte det var viktigt att min lärare skulle ha ett sunt andligt tänkt å med det menar jag kunna förklara hur hon tänker å kunna lära ut sina kunskaper på ett bra sätt. Som har ett kosmiskt tänkande och kan lära ut detta. En person som är genuin som står med båda fötterna på jorden. En kärleksfull person som vill lära ut, stötta och utveckla andra människor. Jag fann min lärare och mentor i Solkarina och jag är otroligt tacksam för det. All den kunskap hon har som hon så givmilt lär ut. Den kunskapen jag har fått som jag processat och använder dagligen har gjort mig till en bättre människa. Jag har vuxit som individ på många olika sätt under utbildningarna och framförallt har jag verkligen gjort en inre resa/arbete. Jag fortsätter framåt med nyfikenhet och vilja om att lära mig mer. För det finns så otroligt mycket att lära!

Har du precis hamnat i ett andligt uppvaknande eller är intresserad av att veta mer så tycker jag du ska vara noga med var du hämtar din kunskap. Välj en lärare som känns rätt I ditt hjärta och som du får förtroende för. Det är viktigt att hitta rätt lärare. Jag önskar dig varmt lycka till och vem vet vi kanske ses på någon av mina kurser!

Önskar er en fortsatt fin dag!

❤️🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Vad är ett andligt uppvaknande?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.