Vad är andlighet?

Så upplevs en Reikibehandling
18/02/2022
Meditation
21/02/2022

För mig är andlighet att vara så trygg i sig själv att jag vet hur jag tar in information från alla olika dimensioner som finns. Att jag vet vad jag möter i de olika dimensionerna. Att jag kan känna skillnad på dess energier å veta att det tex är en uppstigen mästare jag möter och talar med. Andlighet för mig är en kunskap jag besitter som jag kan lära ut till andra men också som jag praktiserar dagligen. Andlighet är något som ger mig lugn, trygghet och som hjälpt mig hittat mig själv plus att jag har kunnat tagit fram delar/kunskaper inom mig som jag tidigare inte använt. Det är också ett sätt att leva och att vara i ständig utveckling.

Många pratar om personlig utveckling och andlig utveckling, är det olika? Jag har arbetat i många år med personlig utveckling och det har givetvis gett mig mycket. Men när jag aktivt började arbeta med min andliga utveckling och gick utbildningar inom det andliga området så upptäckte jag en intressant sak. Nämligen att genom den andliga utvecklingen fick jag på köpet en personlig utveckling. När jag arbetade med personlig utveckling fick jag bara just det. Så idag väljer jag att hela tiden fokusera på min andliga utveckling å på så vis slå två flugor i en smäll så att säga.

Andlighet är så mycket mer än här och andra sidan. Det finns så många olika dimensioner med olika varelser som kan lära oss så otroligt mycket. Andlighet är också att kunna se ljusa och mörka varelser. De finns i olika dimensioner och har du den dimensionella kunskapen vet du i vilken de olika varelserna befinner sig. Jag har förmågan att kunna se och känna de olika varelserna och är tacksam över detta. Det har jag har lärt mig via min utbildning till Esoterisk Rådgivare/Dimesionsmedium hos Solkarina. Jag vet också hur jag kan höja min frekvens så jag inte möter olika varelser från lägre dimensioner.

Andlighet för mig är också reiki, när jag lärde mig reiki skapade jag min andliga disciplin som jag utövar varje dag. Jag fick många aha-upplevelser och kom till många insikter under utbildningen. Detta fortsatte även efter utbildningen eftersom jag använder mig av reiki varje dag. Jag upptäcker nya saker att använda reiki till samt med det kommer nya insikter. Andligheten har gett mig visdom och rikedom, inte i pengar utan i vad jag har, uppskattar, känner kärlek till bla. Se dig om i ditt liv å upptäck alla små å stora saker du har att vara tacksam över.

Har du funderat på vad andlighet är för dig? Är du intresserad av andlig utveckling och vill arbeta med dig själv och ditt inre? Håll utkik på min sida där hittar du olika kurser som kommer framöver eller kontakta mig direkt.

Önskar er en fortsatt fin dag!

❤🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − tolv =

Vad är andlighet?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.