Upplysning och Quick fixar

Söndagsmorgon
13/06/2021
Änglabudskap vecka 24
14/06/2021

Jag tillhör dem som tror på att det är viktigt att ha en medvetenhet.

Många söker kunskap eller upplysning på olika sätt. Det är naturligt för oss människor att söka upplysning och kunskap.

Men vi behöver stanna upp och fundera hur vi gör det.

En människa som är upplyst är och har precis vad ordet innebär en upplysning.

De är helt upplysta det finns inga skuggor.

Det innebär i enkla ord att de inte har några frågetecken i livet, de vet vad som är viktigt och hur de ska lösa problem som uppstår. De är upplysta som om du skulle sätta en lampa ovanför deras huvuden som lyser upp varje millimeter av kunskap en människa bär.

Upplysning är så självklart att vara upplyst och kunna se och veta.

Står du i ett mörkt rum ser du ingenting men tänder du lampan så ser du allt som finns i rummet för rummet blir upplyst. Därför blir motsatsen till upplysthet mörker motsatsen blir också okunskap om ljuset och det upplysta är kunskap.

Det är därför jag talar om medvetenhet för det handlar om att bli medveten om det stora så som det lilla i livet.

Det vi inte vet något om har vi inte heller någon medvetenhet kring och det är de oupplysta delarna inom oss eller vårt omedvetna som vi ibland kallar det.

Jag kan bli ganska trött ibland på alla akademiska ”fina ord” som används och inom min bransch finns också så många ord som ingen utanför branschen förstår.

Alla vet inte vad det högre jaget är, inre barnet, vibrationshöjning, rening som många använder sig av. Hur ska man förstå? Vad det menas med det in i detalj?

För mig skapar medvetenhet ett enkelt språk för det medvetna är enkelt.

För mig är alla människor mer eller mindre upplysta och varje gång vi får en aha upplevelse blir vi lite mer upplysta eller vår medvetenhet om oss själva och omvärlden ökar.

Det är anledning till att det inte finns några enkla medel för att bota, hela, utvecklas, uppgraderas eller göra uppstigningar. Ingen annan än dig själv kan göra dig upplyst.

Det finns inga magiska trollspön det handlar om att kavla upp ärmarna för det du verkligen vill.

Det blir därför extra viktigt för dagens människa att våga lita på sig själv, och verkligen fundera över hur utvecklar jag min medvetenhet om mig själv och livet?

Sluta prestera och försöka visa något för andra.

Vad kan jag göra själv för att öka min medvetenhet?

Vilka medmänniskor, terapeuter, andliga lärare ska jag följa för att just min medvetenhet ska öka. Som trollen i sagorna är det lätt att följa det som glimmar, leka lite följa John eller önska sig till en annan identitet än den man har. Men det kommer aldrig att göra oss upplysta eller ge oss medvetenhet om oss själva.

Att leva som en medveten människa är att acceptera den man är och börja där för att lysa upp sitt liv. Ha modet att se det osedda inom sig.

Steg för steg lysa upp de osedda sidorna hos dig själv och bli mer och mer medveten om vem du är – på riktigt.

Allt gott / Solkarina

www.solkarina.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − ett =

Upplysning och Quick fixar
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.