Träna dina känslor och lev i flöde – en liten arbetsbok i självkännedom

Änglabudskap vecka 49
06/12/2021
Musikhjälpen 2021
16/12/2021

I den här boken hittar du en metod för att känna dig mer nöjd med livet och känna att du lever i flöde.

Det finns små hemligheter och tekniker som idag kallas för positiv psykologi. Det är något helt annat än det ”lyckotänk” som många praktiserar genom att träna hjärnan att tro olika saker. Var ligger ditt fokus? På problemen och att söka lösningar eller att ta varje hinder som dyker upp i ditt liv och lösa det då. Vi tränar hjärtat att känna på ett mycket enkelt sätt genom enkla dagliga övningar.

Hemligheten är att vara mer i hjärtat än i huvudet och förstå hur dessa samarbetar i ditt liv. De allra flesta människor lever i prestation, förväntningar och jagar lösningar på det som inte fungerar. I den här boken visar jag tekniker som jag själv använt för att lyfta mina positiva egenskaper och kvaliteter och kultivera dem så mycket så de blir en norm för mig att vara i. Jag lär dig hur du kan börja leva mer och mer i positiva känslor och livsupplevelser. Känna dig nöjd.

Solkarina har arbetat med att inspirera människor till andlig och personlig utveckling sedan slutet av 80-talet. Solkarina har skrivit mer än 23 böcker, och produkt utvecklat flera metoder för dimensionell kunskap och självkännedom. Hon driver dessutom sidan kosmiskunskap.se där elever som gått den esoteriska utbildningen finns med och delar sin kunskap och visdom. Hon har flera podcast: kosmiska samtal, Solkarina Sinnligkunskap®, dagliga meditationer och Reikipodden.

Genom varumärket medireiki.se utbildar Solkarina människor i närvaro, lyssnandet och det djupare inre helandet genom beröring.

Du köper boken här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + två =

Träna dina känslor och lev i flöde – en liten arbetsbok i självkännedom
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.