Tankar i livet

Gudinnecoachning/energistödjare september 2022
30/08/2022
Avsnitt 170: Uppvaknandet, kundalinirusningar och dimensionell kunskap med Sara och Solkarina
14/09/2022

Jag har inte skrivit på länge, jag har inte hittat dit pga att det varit väldigt mycket känslomässigt i mitt liv. Dels dog min pappa i juni, faktiskt exakt 3 månader sen idag plus en del annat. Så jag är extra emotionell idag och tänker på honom. Det har inte gått en enda dag som jag inte tänk på honom. Ni vet när man alltid tidigare velat berätta något eller fråga om råd å bara slog numret å ringde. Hur vi kunde diskutera och prata om allt och ingenting. Genom livet var vi som hund och katt men kan hända att vi egentligen var så lika? Jag vet inte, men som jag saknar min pappa! ❤️

Jag är tacksam över att jag är utbildad Esoterisk Rådgivare och Dimensionsmedium för jag har mött min pappa efter hans död. Han förstod sig aldrig på denna sida hos mig för han var rädd för döden. Han larvade sig oftast om min Reiki och mitt arbete som medium. Straxt efter han dog så vaknade jag flera gånger under en natt av att jag hörde någon sjunga Strövtåg I hembygden. Jag tror jag vaknade 5-6 gånger den natten och sista gången när jag vaknade till den började jag lyssna. Jag lyssnade till rösten å plötslig säger jag “pappa är du här?” Och fick till svar “oj störde jag dig?” Han gick omkring å sjöng som han brukade göra. Plötsligt säger han “Är det det här du jobbar med?” Ja svarar jag och han säger “vad duktig du är”. Då förstod jag att han nu efter sin död förstod allt det esoteriska, allt jag försökt förklara för honom medan han levde. Jag kände en sån enorm tacksamhet! ❤️🙏

Nu hade jag nog inte tänkt skriva om detta men det bara kom å då var det meningen.
Livet går vidare och jag stoppar in minnena efter honom i mitt hjärta. Jag plockar fram de då och då å minns allt det fina både med honom och som han gjorde för oss alla. Sorgen tar sin plats och tid för oss alla. För min del har sorgen skapat tankar om livet och efter. Jag vet att jag dragit mig undan för att vara med mig själv. Jag har behövt gå in i mig själv och processa å bearbeta. Jag har valt att ha min närmaste familj runt mig och vi har skapat nya minnen tillsammans. Vi har rest tillsammans i sommar till Sälen och vi hade en underbar vecka tillsammans. Självklart kom pappa eller morfar på tal då och då men det var med glädje och fina minnen. Vi processar och bearbetar tillsammans. Mitt minsta barnbarn Esther talade om för mig “Nu är gammelmorfar en stjärna på himlen” och hon kan stå å titta upp mot stjärnorna och prata med honom. Så fint och samtidigt så emotionellt. ❤️

Det som hjälpt mig i min sorg och bearbetning är den kunskap jag har fått genom mina olika esoteriska utbildningar. Jag har mellan mina egna processer hållt kurser och arbetat med mina klienter. Jag vet att jag är på precis rätt plats i livet här där jag går nu. Jag är snart redo att släppa in resten av livet i mig och mitt liv. Jag börjar känna igen hur mycket jag älskar livet och det jag gör. Jag mår bra och känner mig hel igen.

Var är du nånstans i ditt liv? Vilka processer är du i och vad går du igenom just nu? Behöver du komma vidare I livet, få input och vägledning? Då är du varmt välkommen att boka in ett samtal hos mig!

❤️🙏
Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 3 =

Tankar i livet
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.