Soulstyling elementen del 3

Änglabudskap Vecka 38
20/09/2021
Soul styling del 4
24/09/2021

Då var det dags för lufttecknet

 Representerar dina olika kunskaper på olika nivåer, allt från människokännedom, inspiration, kreativitet till dina visioner. En person med balans i sitt luftelement ser konstant nya möjligheter och letar alltid efter nya tendenser och trender. En luftperson är positiv, inspirerande, anpassningsbar och snabb föränderlig. Dessutom bra på att inspirera andra till att få andra att öppna deras egen kreativitet. De är också konstant sökande och hittar ofta nya sanningar i livet. De blir dock lätt uttråkade så det är viktigt att intellektet aktiveras, så de samlar gärna och sprider ny kunskap. Viktigt att de får utlopp för sina idéer.

Luftelementet fungerar dåligt i sin renaste form så det är viktigt att även ha balans på de övriga elementen. De behöver de andra elementens stöttning för att få all den information och idéer de får från sitt sökande att komma till handling.

För att balansera detta element kan du använda dig av agat, ametist, aventurin, malakit och månsten.

I ditt hem kan du tillföra vindspel som låter luften göra sig hörd

I din garderob bör finnas större, rörligare mönster. Rymligt, rörligt och tunna tyger. Runda, vågiga linjer och kroppsnära. Olika nyanser av blått och ljusa, lätta nyanser av gult.

I din sminkväska kan du med fördel låta matta nyanser av blått och ljusa, lätta, kalla nyanser av gult finnas.

Stjärntecken: tvilling, våg och vattuman

Balansera ditt luftelement och gå ut och sprid ny kunskap och trender i ord eller text.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tolv =

Soulstyling elementen del 3
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.