Soulstyling elementen del 2

Soulstyling elementen del 1
16/09/2021
Änglabudskap Vecka 38
20/09/2021

Vatten

 Då fortsätter vi med eldelementet

Representerar ditt personliga flöde i livet. Det föränderliga, skönhet, vänskap, healing, kärlek, meditation och medkänsla.

En vattenperson som är i balans är stresstålig och duktig på att kommunicera. I jobbiga situationer lyckas du hålla huvudet kallt och flyter med energierna som du skulle flyta med vatten. Om du har balans i ditt vattenelement har du lätt för att kommunicera och har en väl utvecklad intuition. En person som har mycket vatten i sin personlighet är luststyrd och kan byta riktning i karriären under årens lopp. Att jobba med vattenelementet innebär att lita till sin intuition och finna sina egna svar. Att ge dig själv tid att reflektera över dina egna erfarenheter i detta liv och hur du kan använda dig av dem till din egen styrka men även att minnas själens tidigare liv och kunskaper. Utveckla din empatiska förmåga gentemot dig själv och andra.

För att balansera detta element kan du använda dig av ametist, aquamarin, månsten, lapis lazuli och grön turmalin.

I ditt hem kan du tillföra kristall, speglar, glas, svart och mörkblått.

I din garderob bör finnas rörliga mönster som inte är så stora, mjuka och romantiska. Runda, vågiga linjer och kroppsnära plagg med olika intensiva nyanser av blått.

Sminkväskan, här kan du låta de glittriga blå och gröna nyanserna råda.

Stjärntecken: kräfta, skorpion och fisk

Balansera ditt vattenelement och gå ut dela dina livserfarenheter med andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − nio =

Soulstyling elementen del 2
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.